Obavijesti

Sport

Komentari 27

Pranjić je na radaru Arsenala? 'Mogao bi im biti novi Eboue'

Pranjić je na radaru Arsenala? 'Mogao bi im biti novi Eboue'
1

Hrvatskom reprezentativcu na kraju sezone istječe ugovor u Bayernu i za njegove se usluge već sada navodno zainteresirao Wenger. Barem tako tvrde mediji na Otoku

VIDEO

Zimski prijelazni rok još nije ni blizu, a mediji na Otoku već su se počeli baviti igračkom križaljkom svih važnijih klubova u Premiershipu. Jedan od onih koji će sigurno trgovati je i Arsene Wenger. Francuski stručnjak na klupi Arsenala u potrazi je za iskusnim pojačanjima kojima će proširiti siromašan igrački kadar, a prema pisanju portala footbal-talk.co.uk iskusni trener oko je bacio na Danijela Pranjića (29).

Hrvatskom reprezentativcu na ljeto istječe ugovor s Bayernom i u siječnju će gotovo sigurno napustiti redove bavarskog diva, a Arsenalu upravo treba jedan tako svestran i iskusan igrač. Pogotovo nakon brojnih ozljeda koje su i ove sezone zadesile 'topnike'. Danijelova prednost svakako je ta što može igrati na više pozicija u momčadi. Primarno bi u Arsenalu bio predviđen za lijevu bočnu poziciju koju bi dijelio s Andre Santosom, no upotrebljiv bi bio i na krajnje lijevoj poziciji u veznom redu, kao i na mjestu zadnjeg veznog.

Autor članka u Footbal talku navodi kako je Pranjić odlično igrao u Heerenveenu te da je poznat po svojoj svestranosti. Ističe i kako se nije nametnuo u Bayernu te da su ga treneri u Njemačkoj uglavnom koristili kao igrača s klupe. Prema mišljenju autora članka Pranjić bi bio dobra investicija jer je solidan igrač na kojeg se trener i momčad uvijek mogu pouzdati, a bio bi i jeftin s obzirom da mu istječe ugovor.

- Mogao bi biti novi Eboue za Arsenal. Imaju sličan stil igre, obojica vole probiti stranu, otići naprijed. Njegova svestranost i iskustvo itekako bi mogli dobro doći Arsenalu - piše autor uspoređujući stil igre i svestranost hrvatskog igrača s onim Emmanuela Ebouea.

Novo puko nagađanje engleskih medija ili iskra koja bi mogla naznačiti odlazak Danijela Pranjića u veliki Arsenal? Vidjet ćemo za koji mjesec...

Klose ga preporučio Laziju

Prema pisanju talijanskog dnevnika Corriere della Sera, napadač Lazija Miroslav Klose preporučio je čelnicima kluba da u zimskom prijelaznom roku dovedu njegovog bivšeg suigrača iz Bayerna. Klose je rekao čelnicima Lazija da Pranjiću istječe ugovor sljedećeg ljeta pa bi ga bavarski klub pustio za razumnu odštetu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti