Obavijesti

Sport

Komentari 187

Hajduk može na PAOK, Rijeka je prošla najbolje na ždrijebu KL-a

Hajduk može na PAOK, Rijeka je prošla najbolje na ždrijebu KL-a

Hrvatski predstavnici u Konferencijskoj ligi saznali su potencijalne protivnike u 3. pretkolu. Rijeka ima otvoren put do playoffa, dok Hajduk i Osijek imaju puno teže zadatke

Hajduk, Rijeka i Osijek na današnjem Uefinom ždrijebu u Nyonu saznali su moguće protivnike u 3. pretkolu Konferencijske lige.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Svi smo jedna obitelj 01:33

Hrvatski doprvak i osvajač Kupa, koji je na otvaranju prvenstva srušio Dinamo, izvukao je pobjednika ogleda PAOK (Grč) - Beitar (Izrael).

Dinamo i Hajduk sastali se u 1. kolu SuperSport HNL-a

Od hrvatskih klubova u Konferencijskoj ligi, Rijeka ima najlakši zadatak. Momčad Sergej Jakirovića u 3. će pretkolu igrati protiv Torshavna (Far) ili Haverfordwesta (Wal), naravno, ako prvo prođe kosovski Dukagjini. 

Hajduk i Osijek preuzimaju status nositelja

Osijek mora u 2. pretkolu proći mađarski Zalaegerszeg (ZTE), ako želi zakazati okršaj s Clujom (Rum) ili Adanom (Tur). Nisu to nimalo bezazleni protivnici, ali izbjegao se Gent, Plzen, Djurgardens koji je prošle sezone izbacio Rijeku...

Prve utakmice 3. pretkola igraju se 10. kolovoza, a uzvrati tjedan dana kasnije. Hajduk i Osijek će u slučaju prolaska preuzeti status nositelja u playoffu, dok bi Rijeka u toj fazi natjecanja bila nenositelj.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
ŽDRIJEB KONFERENCIJSKE LIGE 14.00 , Nyon, Švicarska
Sortiranje događaja
RIJEČANI LAKŠI ZADATAK

Rijeka i Osijek saznali su protivnike u 3. pretkolu Konferencijske lige! Naravno, prije toga moraju proći prepreke u 2. pretkolu.

Riječane su kuglice spojile s boljim iz ogleda Torshavn (Far) / Haverfordwest (Wal), dok će Osijek imati puno težak zadatak! Momčad Stjepana Tomasa će potencijalno u 3. pretkolu KL igrati protiv Cluja (Rum) ili Adane (Tur).

HAJDUK IZVUKAO PROTIVNIKA

Hajduk će u 3. pretkolu Konferencijske lige igrati protiv pobjednika ogleda PAOK - Beitar, odlučio je ples kuglica na Uefinom ždrijebu u Nyonu!

NAJAVA

Ovog četvrtka Rijeku (Dukagjini) i Osijek (Zalaegerszeg) čekaju prvi europski ispiti u ovoj sezoni. Oba kluba uspješno su otvorila novu HNL sezonu (Osijek - Slaven 6-1, Rijeka - Rudeš 4-0) te puni optimizma čekaju Albance, odnosno Mađare u 2. pretkolu Konferencijske lige. Hajduk, koji je na otvaranju HNL-a slavio na Maksimiru 2-1, uključuje se u Europu u 3. pretkolu.

Hrvatski će klubovi na današnjem ždrijebu u Nyonu, koji počinje u 14 sati, saznati tko mu stoji na putu u 3. pretkolu. Rijeka i Osijek, jasno, prvo moraju proći Dukagjini i Zalaegerszeg, dok Hajduk već otprije ima rezerviranu ulaznicu za 3. pretkolo.

Potencijalni protivnici Hajduka u 3. pretkolu Konferencijske lige:

AZ Alkmaar (Niz)
PAOK (Grč) - Beitar Jeruzalem (Izr)
Bešiktaš (Tur) - Tirana (Alb)
Celje (Slo) - Vitoria Guimaraes (Por)

Potencijalni protivnici Rijeke:

Kecskeméti TE (Mađ) / Riga FC (Lat)
Differdange 03 (Lux) / Maribor (Slo)
KA Akureyri (Isl) / Dundalk (Irs)
B36 Tórshavn (Far) / Haverfordwest County AFC (Wal)
Heart of Midlothian (Ško)

Potencijalni protivnici Osijeka:

Arouca (Por) 
Gent (Bel) - Žilina (Slč)
Cluj (Rum) - Adana (Tur)
Plzen (Češ) - Drita (Alb)
Djurgardens (Šve) - Luzern (Švi)
 

Komentari 187