Obavijesti

Sport

Komentari 12

Pravo je čudo što Leicester nije 'popio' još koji gol, evo zašto...

Pravo je čudo što Leicester nije 'popio' još koji gol, evo zašto...
1

Pokrenut postupak protiv kluba, divljanje na Plazi Mayor, dosuđen penal koji se nije trebao dosuditi, Oblak bez intervencija, Vardy s tri točna dodavanja u 77 minuta na terenu - sumiran Leicesterov jučerašnji dan

VIDEO

Leicester City neće po dobrome pamtiti prvu utakmicu četvrtfinala u Madridu s tamošnjim klubom Atleticom. 

Navijači su dva dana ludovali po Plazi Mayor, radili nerede, sukobljavali se s policijom, gađali ih bocama, vikali domaćinima da je Gibraltar njihov, čistačicama dali posla za tri dana, a kao šećer na kraju upisali su i blijedi poraz od Atletica 1-0. 

Evo u kakvom su stanju ostavili Plazu Mayor.

Zbog nereda dan prije utakmice gdje je uhićeno osam navijača i dodatnih nereda netom prije utakmice, UEFA će pokrenuti postupak protiv kluba, a klub se oglasio kako će surađivati s krovnom europskom nogometnom organizacijom. 

Ako ste gledali utakmicu, sigurno ste bili 'oduševljeni'. Leicester se praktički nije maknuo sa svoje polovice terena.

Jedina stvar koju sinoć nisu zaslužili bio je dosuđen penal nad Antoineom Griezmannom koji je taj isti penal bez problema realizirao. Nemaju 'Lisice' sreće s tim penalima. Od svih klubova u Ligi prvaka, protiv Leicestera je dosuđeno najviše penala, čak četiri. 

Kako god, i ove sezone Leicester piše lijepu priču. Nisu i neće osvojiti naslov engleskog prvaka, ali su zato u svom debiju u Ligi prvaka došli do velikog četvrtfinala, što je zadnji put jedino uspjela Malaga u sezonu 2012./13. Lijepa pustolovina za njih. 

Da ne bi bilo da ih samo 'kudimo', morali smo izreći par pozitivnih detalja.

Svejedno, njihova jučerašnja predstava bila je jednostavno negledljiva. Dovoljno je spomenuti podatak da se Slovenac na golu Atletica Jan Oblak nijednom u utakmici nije 'oznojio' zbog intervencije jer - nije bilo udaraca u okvir gola engleskog sastava. Ako dodamo tome i da je Jamie Vardy, najveća uzdanica i najpoznatiji igrač engleskog prvoligaša, imao svega tri mizerna dodavanja, pritom nebitna, u 77 minuta koliko je proveo na terenu, znamo na koju su se nogu digli igrači Leicestera to jutro. Pravo je čudo što Atletico nije pobijedio s većom razlikom. 

Craig Shakespeare može biti sretan što Atletico nije bio raspoloženiji... Ovako imaju rezultat koji se i dalje može uhvatiti. I dalje sanjaju to polufinale. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub

Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu
BRAVO!

Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu

Hrvatska futsal reprezentacija plasirala se na Svjetsko prvenstvo u Uzbekistanu! Nakon što je u prvom susretu pobijedila Poljsku 3-2, u uzvratu je u drami remizirala s Poljacima (2-2) i osigurala vizu
Budimir ispao tragičar. 'Fulao' je penal za remi, navijači su u šoku: 'Najgori penal u povijesti'
ŠPANJOLSKA LIGA

Budimir ispao tragičar. 'Fulao' je penal za remi, navijači su u šoku: 'Najgori penal u povijesti'

Kazneni udarac je izveo Budimir, no to je učinio tragično loše. Zaletio se, pa zastao, te nespretno zahvatio loptu koja je jedva došla do Giorgija Mamardašvilija koji ju je samo pokupio