Obavijesti

Sport

Komentari 35

Predaja krune?! Ako Dinamo danas dobije, vratit će naslov

Predaja krune?! Ako Dinamo  danas dobije, vratit će naslov
1

DINAMO - RIJEKA (17 h) Očekujem odličnu utakmicu, šanse su podjednake zbog toga što Dinamo ima velikih problema s izostancima - kaže nam Daniel Šarić, jedan od igrača koji su nosili dres oba kluba

VIDEO

Iako prvenstvo još neće biti matematički gotovo, jasno je kako danas poslijepodne u Maksimiru, u slučaju Dinamove pobjede, slijedi primopredaja titule prvaka. Nakon godinu dana naslov će se vratiti tamo gdje je najčešće boravio od naše samostalnosti.

S razglasa će se moći pustiti “We Are the Champions”, a Nikola Jurčević će svojim igračima moći dati i koji slobodan dan više.

Eventualna pobjeda Rijeke bi još malo zakomplicirala prvenstvo, ali na Poljudu i Rujevici gotovo nitko više ne vjeruje u čudo i dramu.

- Očekujem odličnu utakmicu, šanse su podjednake zbog toga što Dinamo ima velikih problema s izostancima - kaže nam Daniel Šarić, jedan od igrača koji su nosili dres oba kluba.

Za klub iz rodnoga grada igrao je u dva navrata, a za “modre” od 1995. do 2000. godine.

- Rijeka je razočarala u prvom dijelu sezone, tad je morala imati puno bolje rezultate. Momčad je bila jača nego sad, ali očito je i nastup u Europskoj ligi ostavio traga - kaže Šarić.

Mario Gavranović je u ožujku burno proslavio prvi gol koji je Riječanima zabio kao igrač zagrebačke momčadi. Švicarski reprezentativac je zbog problema s mišićem bio upitan za ovu utakmicu.

Nikola Jurčević bi mogao čekati posljednji trenutak da odluči hoće li Gavro zaigrati u derbiju, ali situacija s mišićem se popravila i Mario bi trebao predvoditi napad vodeće momčadi HNL-a.

Rijeka je u posljednja tri gostovanja u Maksimiru primila čak 11 komada. Trebao je to biti i dvoboj najbolja dva strijelca lige, Hebera sa 16 i El Soudanija s 15 golova, ali Brazilac je za derbi otpao zbog ozljede.

Pitanje je hoće li i zaigrati do kraja sezone, pa Dinamov Alžirac ima otvoren put prema tituli najboljeg strijelca HNL-a. Titulu najboljeg “modrog” strijelca protiv Riječana već drži.

Rijeci je Soudani već zabio 14 golova. Gosti s Kvarnera su mu čak već “mušterija” i od splitskih “bilih”. Nikola Jurčević je od Matjaža Keka već bio bolji u Ligi prvaka i u Kupu, sad želi do prve pobjede i u prvenstvu. Pod posebnim povećalom će biti Borna Sosa, Filip Benković i Ante Ćorić. Tri igrača koja će prema svemu sudeći ovog ljeta napustiti Maksimir i otići put najjačih europskih liga.

Za njih je ova utakmica prilika da si još malo podignu cijenu. U Dinamu vjeruju kako bi za ovaj trojac mogli dobiti i više od 30 milijuna eura. Ovo je za njih možda posljednji derbi u Maksimiru.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.
Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom