Sport

Komentari 31

Predivne scene: Navijači su molili za bolesnog Mihajlovića

Predivne scene: Navijači su molili za bolesnog Mihajlovića

Sam događaj organiziran je prije nekoliko dana na Facebooku, a ubrzo je to vidjelo nekoliko stotina ljudi koji su na kraju i stigli u Svetište kako bi se pomolili za Mihajlovića koji boluje od Leukemije

Trener Bologne Siniša Mihajlović je prije nekoliko dana započeo borbu s Leukemijom, a na njegovu adresu su pristigle brojne poruke podrške. A možda najdirljivija i najljepša dolazi iz svetišta Madonna di San Luca koje se nalazi u blizini Bologne.

Nekoliko stotina navijača Bologne došlo je u svetište kako bi se pomolili za svog trenera, a razvili su i transparent s Mihajlovićevim likom. Tamo je bila i njegova supruga Arianne koja se zahvalila svima.

- Hvala svima, od mene, Siniše i tima za solidarnost - poručila je brojnim ljudima koji su stigli u Svetište.

Sam događaj organiziran je prije nekoliko dana na Facebooku, a ubrzo je to vidjelo nekoliko stotina navijača koji su na kraju i stigli u Svetište kako bi se pomolili za Mihajlovića koji je prije tjedan dana objavio da boluje od leukemije.

Posebno emotivna bila je njegov kćer Virginia koja je preko Instagrama poslala poruku svim navijačima Bologne koji su se pomoli za njezinog tatu.

- Zauvijek ću vam biti zahvalna za ovu ljubav koju nam demonstirate svakog dana. Stotine navijača Bologne došle su da se pomole za mog tatu! Bologna je uz tebe! Njeno srce kuca za tebe, tata. Mi smo jaki, pobijedit ćemo.

 

Bivšem reprezentativcu Jugoslavije i treneru igrača Bologne u samo nekoliko mjeseci okrenuo se čitav svijet. Još krajem veljače je bio na pregledima i sve je bilo u redu, ali onda je u kratkom roku osjetio svu težinu i opakost teške bolesti. Prije tjedan dana je stao pred novinare i objavio da boluje od agresivnog tipa leukemije.

- Imam agresivni tip leukemije. Potrebno je neko vrijeme da se izliječi, ali sigurno ću pobijediti u ovom izazovu - rekao je Mihajlović uz kojeg je stao čitav nogometni svijet. 

U ponedjeljak je krenuo s terapijama protiv teške bolesti. Od nogometa ne planira odustati. Štoviše, ostat će na klupi Bologne i dalje, a iako neće biti na treninzima, plan mu je voditi svoje igrače uz pomoć videotehnologije i interneta, pišu talijanski mediji. 

Najčitaniji članci