Obavijesti

Sport

Komentari 35

Predsjednik FA o Engleskoj u 'skupini smrti': Mi smo mrtvi!

Predsjednik FA o Engleskoj u 'skupini smrti': Mi smo mrtvi!
2

Ždrijeb koji je Engleskoj u skupinu donio Italiju, Urugvaj i Kostariku, čelni čovjek engleskog nogometnog saveza prokomentirao je gestom koja kaže: Gotovi smo...

VIDEO

Engleska je u šoku, njihovoj reprezentaciji ždrijeb je donio skupinu kakvoj su se, i potajno i javno, najmanje nadali. Skupinu u kojoj ih čekaju Italija, Urugvaj i Kostarika, i koju su odmah nakon kompletiranja svi okarakterizirali kao 'skupinu smrti', vizualno je prokomentirao i predsjednik Engleskog nogometnog saveza (FA), Greg Dyke prešavši prstom preko vrata kao da želi reći 'gotovi smo, mrtvi smo'. Njegovu gestu svojim komentarima popratila je engleska javnost, a većina se slaže s činjenicom kako je Dyke jednostavno bio 'brutalno iskren'.

Prije ždrijeba izbornik engleske reprezentacije Roy Hodgson izjavio je kako nikako ne bi želio igrati u području Amazone zbog izrazitih vrućina i vlage u zraku, a upravo ga to čeka u prvoj utakmici prvenstva u kojoj mu je 15. lipnja u Manausu protivnik Italija. 

- Bit će jako teško. Ljudi ovu skupinu već zovu skupinom smrti, ali i naša prisutnost donosi takvom nazivu - rekao je Hodgson koji je sjedio kraj Dykea, ali na ždrijebu, ali koji tvrdi da njegovu gestu nije vidio. 

Nakon derbija s Italijom, Engleze 19. lipnja u Sao Paulu čeka i utakmica protiv Urugvaja za koju igra Liverpoolov Luis Suarez, koji je u zadnje vrijeme strah i trepet na otoku, a kada im spomenete i Cavanija, većina će Engleza reći kako njihova obrana, a pogotovo njihov golman, ne može sačuvati mrežu netaknutom. 

Englezi, kakvi jesu, tvrde kako njihova posljednja utakmica na turniru 24. lipnja u Belo Horizonteu protiv Kostarike ionako o ničemu više neće odlučivati, jer će njihovi ljubimci već pakirati kofere za let natrag u Englesku. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju