Obavijesti

Sport

Komentari 9

Predsjednik 'oprao' Francuze: Pa vi se pravite da se slažete

Predsjednik 'oprao' Francuze: Pa vi se pravite da se slažete
2

Predsjednik saveza održao je “tricolorima” motivacijski govor. Francuzi večeras (21 sat) moraju dati barem dva gola Ukrajincima, koji nisu primili gol zadnjih 8 utakmica

VIDEO

Tijekom jutra nakon poraza u Kijevu 2-0 francuske je nogometaše posjetio predsjednik saveza Noel Le Graet i rekao im: “Pa vi se samo pretvarate da se dobro slažete”.

Savjetovao je da pomisle na volontere i sve zaposlenike saveza te na posljedice neodlaska na SP.

- Htio sam im reći što mislim i pažljivo su me slušali. Nadam se da je moj govor dopro do njih, ali bojim se da riječi neće biti dovoljne - rekao je Le Graet.

Ukrajinci nisu primili gol na posljednjih osam utakmica, od čega šest kvalifikacijskih. A Francuzi će im morati zabiti dva samo kako bi izborili produžetak. Naravno, pod uvjetom da ne prime niti jedan...

- Ukrajinci su u petak odigrali vrhunsku, a mi običnu utakmicu. Uzvrat je pitanje pristupa, truda u svakom segmentu utakmice - rekao je izbornik Didier Deschamps, koji će umjesto suspendiranoga Koscielnog u obranu staviti nepotpuno oporavljenog Raphaela Varanea. Otkrio je kako ne očekuje da će se Ukrajinci braniti.

- Trebat ćemo igrati totalni nogomet u visokom tempu od početka do kraja utakmice - najavio je.

Ukratko, trebat će mu maksimalno “nabrijani” igrači, poput napadača Oliviera Girouda.

- Spremni smo umrijeti na terenu! Želimo pokazati narodu i sebi da smo ponosni na to što predstavljamo Francusku. Želimo da ljudi budu ponosni na nas. Ja sam uvrijeđen našom izvedbom u prvoj utakmici i želim se iskupiti. Baš kao i moji suigrači - rekao je napadač Arsenala, ali ipak oprezno dodao: “Valjda...”

Grci prednost u Bukureštu brane bez kapetana Katsouranisa

Grčka je dobila posljednjih sedam utakmica, a izgubila samo jednu od posljednjih 15. U Bukureštu večeras (20 sati) brani 3-1 iz prvog susreta.

- Naravno da imamo veće šanse, ali moramo biti oprezni. Čeka nas izuzetno teška misija - rekao je Dimitris Salpingidis uoči večerašnjeg okršaja s Rumunjima. Najveći im je problem izostanak suspendiranoga kapetana Katsouranisa.

Zlatan navijače poziva u pomoć: Budite uz nas i ići ćemo na SP

Ovo je posljednja utakmica uoči Svjetskog prvenstva. Budite uz nas i uspjet ćemo. U prvoj utakmici smo se borili i primili gol iz jedne pogreške, rekao je Zlatan Ibrahimović. Večeras (20.45 sati) ima vjerojatno posljednju priliku da ode na SP jer će za četiri godine već imati 36.

Cristiano Ronaldo i Pepe propustili su subotnji trening, ali već u nedjelju bili su u punom pogonu i danas će biti u portugalskom dresu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 9

VIDEO

Evo tko su najveći dobitnici, a tko najveći gubitnici popisa
NEKI ĆE BITI LJUTITI

Evo tko su najveći dobitnici, a tko najveći gubitnici popisa

Plus+ Dalić je pri objavi popisa naglasio da će s nekim igračima porazgovarati i kazati im da je od njih ove sezone očekivao više i da se moraju trgnuti ako i dalje žele biti dio reprezentacije. Nema pretplaćenih na pozive

Sjajne vijesti iz Danske: Bivši dinamovac i hajdukovac vode 'modre' korak bliže snu...
SLAVLJE NA POMOLU

Sjajne vijesti iz Danske: Bivši dinamovac i hajdukovac vode 'modre' korak bliže snu...

Brondby je kolo prije kraja pobijedio Silkeborg 2-0 i tako pobjegao Kopenhagenu na plus četiri uz utakmicu više. Ako Kopenhagen ne osvoji naslov, samo još Real mora osvojiti Ligu prvaka i 'modri' idu u play-off LP
Šok u Madridu: Toni Kroos završava karijeru nakon Eura!
ODLAZAK LEGENDE

Šok u Madridu: Toni Kroos završava karijeru nakon Eura!

Toni Kroos je objasnio zašto prekida karijeru: 'Sretan sam i ponosan što sam pronašao pravo vrijeme za ovu odluku i kako sam je donio samostalno. Oduvijek sam htio završiti karijeru na vrhuncu'