Sport

Komentari 5

Predsjednik Reala dobio pismo, iz njega je ispadao bijeli prah

Predsjednik Reala dobio pismo, iz njega je ispadao bijeli prah

Na adresu europskog prvaka stigao je sumnjivi paket. Španjolski mediji javljaju kako je pošiljka poslana iz Italije. Na Santigao Bernabeuu su se pojavili policajci, vatrogasci i forenzičari

Drama i panika na Santiago Bernabeuu. Florentino Perez, predsjednik Real Madrida, u petak navečer primio je sumnjivo pismo. Ubrzo je na velebni madridski stadion došla policija, a uskoro su stigli vatrogasci i forenzičari. Policija je odmah evakuirala ljude iz kafića i restorana koji se nalaze u blizini Realovog stadiona.

Španjolski mediji javljaju kako je sumnjiva pošiljka poslana iz Italije. Marca piše kako su pošiljku po dolasku otvorili forenzičari, a iz nje je onda ispao bijeli prah. To je aktiviralo sigurnosni protokol za biološki napad. Zaposlenici Reala morali su proći dezinfekciju, a čekaju se rezultati analize da bi se utvrdilo što je točno bilo u kuverti koja je poslana Florentinu Perezu.

Ovo nije prvi put da se nešto ovako dogodilo na Santiago Bernabeuu. Zaposlenici Reala već su u dva navrata prošli sličnu situaciju.

Najčitaniji članci