Obavijesti

Sport

Komentari 5

Predsjednik Reala dobio pismo, iz njega je ispadao bijeli prah

Predsjednik Reala dobio pismo, iz njega je ispadao bijeli prah
2

Na adresu europskog prvaka stigao je sumnjivi paket. Španjolski mediji javljaju kako je pošiljka poslana iz Italije. Na Santigao Bernabeuu su se pojavili policajci, vatrogasci i forenzičari

Drama i panika na Santiago Bernabeuu. Florentino Perez, predsjednik Real Madrida, u petak navečer primio je sumnjivo pismo. Ubrzo je na velebni madridski stadion došla policija, a uskoro su stigli vatrogasci i forenzičari. Policija je odmah evakuirala ljude iz kafića i restorana koji se nalaze u blizini Realovog stadiona.

Španjolski mediji javljaju kako je sumnjiva pošiljka poslana iz Italije. Marca piše kako su pošiljku po dolasku otvorili forenzičari, a iz nje je onda ispao bijeli prah. To je aktiviralo sigurnosni protokol za biološki napad. Zaposlenici Reala morali su proći dezinfekciju, a čekaju se rezultati analize da bi se utvrdilo što je točno bilo u kuverti koja je poslana Florentinu Perezu.

Ovo nije prvi put da se nešto ovako dogodilo na Santiago Bernabeuu. Zaposlenici Reala već su u dva navrata prošli sličnu situaciju.