Obavijesti

Sport

Komentari 31

Prekinuli niz od četiri poraza: 'Medvjedi' pobijedili Albu Volan

Prekinuli niz od četiri poraza: 'Medvjedi' pobijedili Albu Volan
5

Hokejaši Medveščaka u Ledenoj dvorani pobijedili su Albu Volan 3-0 (0-0,2-0,1-0) u 29. kolu EBEL-a i tako prekinuli negativni niz od četiri uzastopna poraza u ligi

VIDEO

'Medvjedi' su u 29. kolu EBEL-a u Ledenoj dvorani pobijedili Albu Volan 3-0 (0-0,2-0,1-0) i tako prekinuli niz od četiri uzastopna poraza.

Nakon prve trećine nije bilo golova, a mrežu Mađara u 24. minuti načeo je Tomislav Zanoški. Na drugi gol gledatelji u Ledenoj dvorani čekali su do 38. minute kada je zabio Kyle Greentree. Točku na i u 53. minuti stavio je Adam Miller golom za 3-0.

Sva tri gola pala su pri izjednačenim snagama na ledu.

- Ovo nam je bila najbolja utakmica u ovih nekoliko posljednjih. Jedini način da dođemo do pobjede je da radimo jače, ili na osobnoj razini ili kao momčad. Naporno smo radili na treninzima što se pokazalo i na ledu. Drago mi je da smo dolazili u prilike. Trud je tu, dominiramo, nedostaju nam samo golovi. No, ako nećemo biti bolji u powerplayu, bit ćemo u problemima. Za ovu utakmicu sam promiješao linije da vidim kako će to izgledati, neki to vole, neki ne - prokomentirao je trener Medveščaka Marty Raymond osvrnuvši se na Kristanovu nulu:

- Drago mi je zbog njega. Zadovoljan sam kako je branio i što je pokazao na golu.

- Odigrali smo kako smo i trebali. Ovo je bila dobra utakmica, a nadam se da će uskoro doći i golovi, više njih - kratko je izjavio Zanoški.

- Odigrali smo bolje nego u prošlih nekoliko utakmica. Igrali smo bolje u svim segmentima igre. Žao mi je što powerplay nismo odigrali bolje jer bismo tako ranije osigurali pobjedu. Drago mi je zbog Lixa što nije primio gol. Eto, još je jednom pokazao da je vrhunski golman - rekao je branič Saša Martinović.

'Medvjedi' su pobjedom ostali na drugom mjestu EBEL-a.

U 30. kolu, idućeg petka, Medveščak gostuje kod Dornbirna.

EBEL liga, 29. kolo:

  • Medveščak – Alba Volan 3-0
  • Innsbruck – Klagenfurt 1-8
  • Znojmo – Villach 7-2
  • Red Bull Salzburg – Olimpija 4-0
  • Graz 99ers – Dornbirn 5-3
  • Linz – Vienna Capitals 1-3

Redoslijed: 1. Vienna 41 bodova, 2. Medveščak 40, 3. Graz 99ers 38, 4. Villach 36, 5. Znojmo 36...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju