Obavijesti

Sport

Komentari 101

Prekrasan gol Tina Jedvaja za pobjedu Dinama u Vinkovcima

Prekrasan gol Tina Jedvaja za pobjedu Dinama u Vinkovcima
10

U 28. kolu Prve HNL momčad Krune Jurčića pobijedila je Cibaliju s minimalnih 1-0 i tako došla na korak do osvajanja osmog uzastopnog naslova prvaka Hrvatske

VIDEO

Moramo slaviti i dati doprinos regularnosti natjecanja. To bi značilo da smo pobijedili sve klubove koji se bore za opstanak pa neka oni međusobno odlučuju, rekao je Kruno Jurčić uoči gostovanja Dinama u Vinkovcima. Rečeno učinjeno.

U 28. kolu Prve HNL momčad Krune Jurčića pobijedila je Cibaliju minimalnih 1-0 i tako došla na korak do osvajanja osmog uzastopnog naslova prvaka Hrvatske.

Dinamo je početnu dominaciju u Vinkovcima okrunio golom u 19. minuti. Jedvaj je povukao polukontru, došao na 20-ak metara od gola domaćina te, kako mu nitko nije izlazio u blok, opalio po golu. Mladi igrač Dinama sjajno je pogodio u mrežu Matkovića za vodstvo Dinama 1-0. Prvijenac je to mladog Jedvaja za 'modre'.

- Koju god poziciju da mi trener nađe, sve dok je dres Dinama na meni – davat ću svoj maksimum. Naravno da sam sretan zbog gola, već sam imao nekoliko prilika u utakmicama prije ove, ali najsretniji sam zbog pobjede kojom smo došli na tik od obrane naslova prvaka - rekao Jedvaj nakon utakmice za službene stranice Dinama.

Malo se toga još moglo vidjeti u prvom poluvremenu, Dinamo je dominirao, ali promjene rezultata nije bilo.

U nastavku ista slika. Cibalia se orijentirala na kontre. Iz jedne takve dobili su slobodnjak u 52. minuti na 30-ak metara od gola Kelave. Pucao je Vitaić, ali prohujalo je to pokraj gola.

U 74. minuti mladi napadač Vinkovčana Dabro se našao u sjajnoj prilici, ali je njegov udarac Kelava odbio u korner.

U završnici utakmice Dinamo je mogao i do uvjerljivije pobjede, ali je udarac Krstanovića, koji se sjajno riješio svog čuvara, blokiran.

- Pobjeda mi je bitna zbog dva razloga: prvo jer smo se približili naslovu prvaka, a drugi zato što smo htjeli dobiti sve četiri momčadi koje se bore za ostanak; to mi je bilo jako bitno jer znate kako kod nas uvijek ima raznih priča. Neka oni sami odluče tko će ostati u ligi, mislim da je to najpoštenije - rekao je trener Dinama Kruno Jurčić.

'Zakačili' se Halilović i Rukavina

Na kraju utakmice došlo je do naguravanja između igrača Dinama. Alen Halilović krenuo je prema Anti Rukavini te mu je prigovorio na sebičnosti u jednoj kontri. Između njih je stao Jedvaj, a Rukavina je reagirao vrlo nervozno i odgurnuo strijelca jedinog gola za Dinamo. Strasti su se primirile, a nakon utakmice nitko nije htio komentirati tu situaciju.

Dinamo sada ima 17 bodova više od Hajduka, te 18 više od Lokomotive i Rijeke. Ukoliko Rijeka ne pobijedi Lokomotivu, a Hajduk Slaven Belupo, Dinamo će osmi put zaredom osvojiti naslov prvaka Hrvatske.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 101
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz
Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku