Obavijesti

Sport

Komentari 1

Prekrasne Francuskinje u Rijeci su se mogle i utopiti

Prekrasne  Francuskinje u Rijeci su se mogle i utopiti
7

Neke će pamtiti po zlatu, neke po oproštaju, a neki su se samo trebali prošetati da budu zapamćeni. Francuskinje su u zadnjoj kategoriji...

VIDEO

Francuske plivače Rijeka će još dugo pamtiti. Dominaciju koju su pokazali u sprinterskim disciplinama teško da će još dugo netko nadmašiti, isto kao i “dominaciju” njihovih sunarodnjakinja. Oni su za mjesto u povijesti trebali čuda, Francuskinje se samo pojaviti. Rijetki su oni koji su ostali ravnodušni na njihovu ljepotu i čak i da su se “utopile” u bazenu, njihovi “nastupi” još bi se dugo prepričavali. Ovo Europsko prvenstvo Sanja Jovanović sigurno će pamtiti cijeli život, ovo je mjesto u kojem su završile karijere nekih velikih hrvatskih plivača, mjesto koje će mnogi pamtiti po velikim rezultatima. Naravno, neki će ih pamtiti po sportskim razočaranjima, ali u konačici, maknu li se ti rezultati, sva mišljenja su identična.
Rijeka je europskom plivačkom svijetu dala sve. Četiri vrhunski organizirana plivačka dana ovo će natjecanje mnogima ostaviti u prelijepom sjećanju - bili europski prvaci ili samo plivački “prolaznici”. No i Rijeka će zapamtiti Sanju Jovanović, Amaury Leveauxa, Francuze i, naravno, Francuskinje.

TOPLO-HLADNO DUJE DRAGANJE
Prvi dan europska bronca, drugi dan bolest, treći diskvalifikacija, četvrti opet bronca. Za Duju je Rijeka bila istodobno i uspješna i stresna.

ZBOG NJIH SU MNOGI POČELI PLIVATI
Strahija, Kožulj, Čač, Mašković i Smiljana Marinović - u Rijeci se oprostila generacija koja je kreirala veliki uzlet hrvatskog plivanja.

BAZEN POPUT NOGOMETNOG STADIONA
Plivačko natjecanje vjerojatno ne pamti ovakve navijače. Iz svakog plivača izvukli su maksmum, svjetski rekordi i njihova su zasluga.

JUKIĆI NAM OPET 'OPALILI PLJUSKU'
Nije bila dovoljna Mirna da shvatimo koliko smo izgubili njihovim odlaskom iz Hrvatske, već se sad “pojavilo” novo čudo - brat Dinko Jukić.

AMAURY LEVEAUX S ONOGA SVIJETA
Francuz je definitivno plivački Usain Bolt. Pomeo je svjetske rekorde na 50 i 100 metara slobodno i dugo bi mogao vladati svijetom.

FRANCUSKINJE NE TREBAJU NI PLIVATI
Cure su vrhunske plivačice, europske i svjetske prvakinje, ali Manaudou (na slici) i ostale Francuskinje plijene još više svojim izgledom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići