Sport

Komentari 1

Igrač iz Premiershipa odbio je igrati za reprezentaciju: Rekao je da se svaki put vrati bolestan

Igrač iz Premiershipa odbio je igrati za reprezentaciju: Rekao je da se svaki put vrati bolestan

Prije nekoliko dana Zaha mi je poslao poruku da svaki put kada dođe u reprezentaciju, vraća se bolestan. Zamolio me da ga ne zovem, rekao je izbornik Obale Bjelokosti Beaumelle

Napadač Crystal Palacea Bjelokošćanin Wilfried Zaha (28) zamolio je da ga ne pozivaju u reprezentaciju za sljedeća dva kvalifikacijska meča za Svjetsko prvenstvo 2022. sredinom studenog, kazao je izbornik "Slonova" Patrice Beaumelle.

- Prije nekoliko dana Zaha mi je poslao poruku da svaki put kada dođe u reprezentaciju, vraća se bolestan. Zamolio me da ga ne zovem - rekao je Beaumelle na konferenciji za novinare gdje je objavio popis 25 igrača za dvoboje s Mozambikom (13. studenog) i Kamerunom (16. studenog), završnim utakmicama grupne faze kvalifikacija za SP 2022.

Manchester City v Crystal Palace - Premier League - Etihad Stadium

Obala Bjelokosti je prva u skupini D s deset bodova, samo bod prednosti ispred Kameruna, pa će sučeljavanje u kamerunskoj Douali biti odlučujuće za prolazak u završnu fazu kvalifikacija.

- Želim vojnike, ratnike koji će i s jednom nogom doći u selekciju. To je poruka koju jasno i glasno šaljem svakom igraču - poručio je izbornik.

Zaha, koji će idući tjedan napuniti 29 godina, već je odbijao nacionalnu selekciju, svaki puta zbog osobnih razloga.

Obala Bjelokosti nije se plasirala na prošlo SP.

Najčitaniji članci