Obavijesti

Sport

Komentari 1

Prije SP-a 'kauboji' na Euro Cup: Protiv 'furije', Mađara i Slovaka

Prije SP-a 'kauboji' na Euro Cup: Protiv 'furije', Mađara i Slovaka
1

U EURO Cupu, uz domaćine Europskog prvenstva 2022. Mađarsku i Slovačku, još nastupiti Španjolska i Hrvatska, koje su osvojile zlato i srebro na posljednjem Europskom prvenstvu, priopćio je HRS

VIDEO

Osvajanjem srebrne medalje na Europskom prvenstvu ove godine, hrvatska rukometna reprezentacija osigurala je plasman na EURO 2022., pa će naši reprezentativci kako bi ostali u natjecateljskom ritmu igrati EURO Cup, natjecanje koje je prije nekoliko godina pokrenula Europska rukometna federacija (EHF).

Stockholm: Rukometaši Hrvatske nakon borbe u finalu okrunjeni srebrnim medaljama

Hrvatska će EURO Cup, u kojemu svatko igra sa svakim kod kuće i u gostima, početi u Slovačkoj 4. ili 5. studenog 2020. Nakon toga će biti domaćin Mađarskoj 7. ili 8. studenog 2020. 

Susreti protiv Španjolske trebali su se igrati u ožujku 2021. No, kako je Svjetska rukometna federacija (IHF) u tom terminu planirala da se igraju olimpijske kvalifikacije, Hrvatska će protiv Španjolske igrati početkom siječnja (6–9. siječnja 2021.). Bit će to dobra provjera za obje reprezentacije prije Svjetskog prvenstva kojem je domaćin Egipat od 14. do 31. siječnja 2021. godine. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U posljednja dva susreta EURO Cupa Hrvatska dočekuje Slovačku (28. ili 29. travnja 2021.) i gostuje kod Mađarske (1. ili 2. svibnja 2021).

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu