Obavijesti

Sport

Komentari 16

VIDEO Prve borbe spektakla u Karlovcu! Sičaja ugušio Bolfana, Mikulić uneredio Iliju Brkana

VIDEO Prve borbe spektakla u Karlovcu! Sičaja ugušio Bolfana, Mikulić uneredio Iliju Brkana
5

Prve četiri borbe FNC 6 priredbe bile su vatrene! Bolfan je neočekivano izgubio od Sičaje, Stamatović je bio prejak za Vukovića u njegovom MMA debiju, a Hrvatica je slavila u jedinoj ženskoj borbi

Završio je preliminarni dio priredbe Fighting Nation Championshipa (FNC) 6 u Karlovcu. Do pobjeda su došli Milenko Stamatović (+93kg), Adriana Vuković (-61kg), Marin Mikulić (-84kg) i Ivan Sičaja (-66kg).

POGLEDAJTE 'PRELIMS' BORBE FNC 6:

Priredbu u Karlovcu otvorili su Crnogorac Stamatović i domaći dečko Matija Vuković, a Crnogorac je slavio već u prvoj rundi tehničkim nokautom.

Karlovac: MMA spektakl - FNC 6

U drugoj borbi gledali smo prvu i jedinu žensku borbu večeri u kojoj je Hrvatica Vuković slavila protiv odlične Brazilke Rothenberg jednoglasnom sudačkom odlukom.

Karlovac: MMA spektakl - FNC 6

A treća nam je donijela pravi spektakl. Ilija Brkan krenuo je žestoko, no ispraznio baterije jako rano što je Mikulić iskoristio i došao do važne pobjede.

Karlovac: MMA spektakl - FNC 6

Preliminarni dio programa slavljem je zatvorio Sičaja, koji je u prvoj rundi ugušio Matea Bolfana, koji je zbog problema s kilažom ušao u borbu s negativnim bodom.

Karlovac: MMA spektakl - FNC 6

Prelimsi (YouTube kanal 24sata)

-61kg Adriana Vuković def.  Kethylen Rothenburg - odluka sudaca
-84kg Marin Mikulić def. Ilija Brkan - odluka sudaca
-66kg Ivan Sičaja def. Mateo Bolfan - gušenje
+93kg Milenko Stamatović def. Matija Vuković - tehnički nokaut

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
FNC 6 Prelims 20.00 , Karlovac
Sortiranje događaja
SAD SLIJEDI PPV

Preliminarni dio priredbe je završen. Uskoro počinje glavni dio priredbe, pet uzbudljivih borbi, biti će dostupan putem '24sataPLUS+' sadržaja. 

SIČAJA - BOLFAN

1. runda 

Ušao je Bolfan u borbu s negativnim bodom jer nije ispoštovao vagu. To na kraju nije bilo ni bitno jer je Sičaja slavio gušenjem u prvoj rundi.

BRKAN - MIKULIĆ

1. runda 

Ilija Brkan krenuo je žestoko, nije dao Mikuliću da diše, bacao ga je po kavezu, no sve je Mikulić preživio, a onda s nekoliko odličnih serija uzdrmao Brkana. Fantastična prva runda, kao i što smo očekivali od ove dvojice. 

2. runda

Kakva druga runda! Ludilo se nastavlja. Runda puna zapleta i preokreta. Brkan je izgledao kao da je na posljednim izdisajima pa je u sljedećem trenutku bio na leđima Mikulića, koji nije uspio iskoristi umor protivniku. Možda će u sljedećoj...

3. runda

Brkan je preživio i treću rundu. Ni sam ne zna kako... Pobjednik je - Marin Mikulić!

VUKOVIĆ - ROTHENBURG

1. runda

Zanimljiva prva runda prve i jedine ženske borbe na večerašnjoj priredbi. Hrvatica je uspjela baciti Brazilku na pod, sudac ih je dvaput vraćao u stand up zbog neaktivnosti. Vrlo izjednačena borba, ali čini se da je Brazilka ipak kod sudaca ostvarila određenu prednost.

2. runda

Bravo, Vuković! Dobra druga runda hrvatske borkinje. Posljednjih desetak sekundi bila je na leđima Brazilke, no nije ju uspjela završiti. Šteta!

3. runda

Još jedna runda koju je Vuković završila na leđima Brazilke. No, zadala je i Brazilka odličnih udaraca. Suci su jednoglasno odlučili da je pobjednica - Adriana Vuković!

VUKOVIĆ - STAMATOVIĆ

1. runda 

Prekid tehničkim nokautom u drugoj rundi! Crnogorac Milenko Stamatović odveo je odmah borbu na pod, gdje se neiskusni Matija Vuković nije snašao i doživio poraz u debiju. Stamatović je došao u top mount poziciju i završio protivnika snažnim udarcima po glavi. Sudac je, opravdano, prekinuo meč.

Komentari 16