Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
17 komentara

Priključio se i CR7: Kao i uvijek ludnica oko Cristiana Ronalda!

Ostatak momčadi već je počeo s pripremama, a danas je u Juventusov centar na kontrolni liječnički i početak priprema došao Cristiano Ronaldo. Uz uobičajeno navijačko oduševljenje

Serie A - AS Roma v Juventus
Foto: ALBERTO LINGRIA
17 komentara

Može ga se simpatizirati ili ne doživljavati, voljeti ili ne podnositi, ali da je svjetska golgeterska klasa i neusporedivo najpopularniji nogometaš planete, to su jednostavno činjenice.

Mandžukić, Buffon, Ramsey i najveći dio Juventusove momčadi već je počeo s pripremama pod novim šefom Sarrijem. Na kontrolni liječnički pregled u klupsku kliniku J-Medical u subotu je došao Cristiano Ronaldo i svi ostali zajedno u navijačkim srcima postaju epizodisti. Cijenjeni, voljeni, poštivani, ali... U drugom redu.

Masi se mogu prodati svakakve priče i podvale, ali ako svi navijači jednog kluba ili reprezentacije najviše obožavaju jednoga igrača i svi za jednoga misle da je najbolji onda tu nema 'kvarljive robe'. Taj najbolji, 100%.

I talijanski Eurosport donosi dio navijačke ludnice koja, kad je CR7 u pitanju, kreće i kad čovjek samo navrati na rutinski liječnički. I ako nije u kraljevskom klubu Ronaldu je svaki doček - kraljevski doček.

Jednu od rijetkih fotografija na kojoj je, htio ne htio, i on broj 2, sam je objavio prije dva tjedna:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We made history ⚽️🏀🥇

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Pored Michaela Jordana ni Cristiano i Messi zajedno ne bi bili glavna priča, ali u Juventusu i Portugalu CR7 je nedodirljivi vrh vrhova i kod običnog i kod nogometom 'zaraženog' puka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Enjoying the vacation ☀️⛴🤙🏻

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Enjoy the view 🧜🏼‍♂️😉👌🏻

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Amore mio 💏😘

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Naši partneri pišu
Message