Obavijesti

Sport

Komentari 2

Pripremite novac: Hrvatski igrači su opet na cijeni

Pripremite novac: Hrvatski igrači su opet na cijeni
3

Izbrojali smo deset razloga zbog čega nakon Wembleya više ništa nije isto. Slaven Bilić je napravio sjajan posao u ovim kvalifikacijama

VIDEO

Nakon jedne od najvećih pobjeda u povijesti hrvatskog nogometa svijet je ponovno svjestan moći “kockastih”. Za nacionalnu vrstu i hrvatske navijače više ništa neće biti isto...
U novo doba hrvatske nogometne renesanse uvjerili su se najbolje bahati Englezi, ali i 145 milijuna Rusa, koji su zdušno navijali za pobjedu “kockastih”. Iako su naizgled najviše profitirali baš Rusi, koji će na Euro umjesto Engleske zahvaljujući Slavenu Biliću i njegovim igračima, hrvatski će nogometaši opet biti na visokoj cijeni. Doduše, na Otoku će ih neko vrijeme mrziti, ali svi će im na kraju skinuti kapu. I nuditi milijune da igraju kod njih. Možda već danas pred Bilića “iskrcaju” neku nemoralnu ponudu da zamijeni McClarena. I doista, više ništa neće biti isto...

1. Slaven Bilić svakako bi dobro došao Englezima. Uostalom, oni ga jako cijene. Ne treba čuditi ako ovih dana objave da su spremni iskrcati gomilu milijuna samo da ga dovedu na svoju klupu.

2. Abramovič sigurno likuje nakon hrvatske pobjede. Bio je u Izraelu i razočarao se u porazu Rusije. Sada je zahvalan Hrvatima, a najmanje što bi mogao učiniti je da pripremi koji milijun više i dovede Modrića.

3. U Rusiji će odsad Hrvate gledati kao božanstva. Ne znate gdje bi putovali? Od srijede je Moskva za Hrvate postala Meka. Recite da ste Hrvat i sva će vam vrata u cijeloj Rusiji biti otvorena.

4. Ruski milijarderi vlasnici klubova ionako ne znaju gdje bi potrošili taj silan novac. Ako i nisu razmišljali o nekim hrvatskim opcijama, od sada bi im to mogao biti jedan od prioriteta.

5. Vozni park hrvatske reprezentacije mogao bi se uskoro proširiti za nekoliko Mercedesa. Doduše, Uefa bi tu mogla pronaći pokušaj mita, ali kako Rusi sami znaju reći: “Za sve postoji način”.

6. Ćorluku, Kranjčara i Eduarda zasigurno neće baš najtoplije primiti engleski navijači kad se vrate u svoje klubove, ali s vremenom će im oprostiti. Uostalom, u klubu će ih sigurno više cijeniti.

7. Hrvatska navijačka kolonija brojnija je za 145 milijuna novih članova. Naša država od četiri milijuna stanovnika sada ima više od 150 milijuna navijača. Pa tko sad neće pjevati: “Jebote, kol’ko nas ima!”.

8. Bilić i njegovi igrači oslobodili su Stevea McClarena daljnjih stresova na engleskoj klupi. Osim zdravstvenog olakšanja, McClaren se sada može posvetiti svojoj djeci, što je govorio da mu nedostaje.

9. Ujedinili smo Veliku Britaniju. Nakon što Euro nisu izborili Škotska, Sjeverna Irska i Vels, ne bi bilo pravedno da samo Engleska sudjeluje na Euru. Sad se mogu potpuno posvetiti kriketu.

10. Popravljamo narušene odnose s Austrijom i Švicarskom nakon “sitnih” hrvatskih huliganskih ispada. Sad smo ih riješili najveće brige za Euro - podivljalih engleskih navijača, koji ostaju kod kuće.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...
TEŠKI DANI

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...

Igrači dva mjeseca nisu dobili u plaću pa su odlučili štrajkati i ne dolaziti na treninge. Takva odluka će biti na snazi dok klub riješi dug prema njima, ali pitanje kako će to napraviti obzirom da je račun u blokadi
VIDEO Cirkus u Turskoj: Monaco slavio protiv Fenera, huligani utrčali na parket i napali ih!
NOVI PROBLEMI

VIDEO Cirkus u Turskoj: Monaco slavio protiv Fenera, huligani utrčali na parket i napali ih!

Gosti su burno proslavili pobjedu, neki igrači su i pretjerali, a to je razbjesnilo pristaše Fenerbahčea koji su utrčali na parket i htjeli ih pretući