Obavijesti

Sport

Komentari 91

Prodane prve karte za Barcu, Splićanima uopće nisu skupe

Prodane prve karte za Barcu, Splićanima uopće nisu skupe
3

Za mene i sina ulaznice za istok su 1.700 kuna, ali se isplati. Ne dolazi Barcelona svaki dan, rekao je Mladen Orlić, jedan od prvih koji je kupio kartu za veliki susret

VIDEO

Ako je suditi po prvom danu prodaje pretplata i ulaznica, čelnici Hajduka mogu očekivati pun stadion protiv Barcelone, ali i dobru popunjenost Poljuda tijekom cijele sezone. Prodaja je počela u 13.00 sati, a primjetno je da je nešto veći red bio pred Spaladium arenom, na čijoj blagajni su se prodavale pojedinačne ulaznice za gostovanje Barcelone 23. srpnja. Prvi navijač koji je kupio ulaznicu bio je Trogiranin Augustin Mitar (79). 

- Stigao sam oko 10.00 sati i nije bilo nikoga u redu. Želio sam biti siguran da ću doći do ulaznica jer ih kupujem za unuke Šimu i Tina iz Bjelovara. Obojica su veliki navijači Hajduka, učlanjeni su i u Torcidu – otkriva barba Augustin, koji kaže da cijene ulaznica nisu prevelike. 

- Platit ću koliko treba. Ako sam mogao godinama putovati s Hajdukom, a bio sam i u Nišu kad su Holcera kupovali, nije mi teško platiti ni za Barcelonu. 

Slično razmišlja i Mladen Orlić koji kupuje ulaznice za sebe i sina. 

- Za mene i sina ulaznice za istok su 1.700 kuna, ali se isplati. Ne dolazi Barcelona svaki dan. 

Ivan Matković kaže kako je na 'svetoj sjevernoj tribini' već 20 godina, te kako ne žali novaca za spektakl 23. srpnja. 

- Za Hajduka se daje i život, a kako ne bi dao novac. Za sada kupujem ulaznicu za Barcelonu, ali ako dovedu Šimunića, kupit ću i pretplatu. I da se zna, ja ne idem gledati Barcelonu, nego idem gledati kako će moj Hajduk 'satrat' Barcelonu. 

Nešto sporije išla je prodaja na stadionu, gdje su strpljivo u redu čekali pretplatnici. I tamo su među prvima stigli najstariji, a prvi među njima Slavko Giljan – Kebo, pretplatnik od 1977. godine.

- S Hajdukom sam prošao sve i zato sam siguran da će ova nova uprava napraviti dobar posao. Promijenili su puno toga, još neka promjene ovo što je ostalo i to je to. Žao mi je što nisu doveli Alispahića i Krstanovića, ali oprostit ću im sve ako dovedu Šimunića. Treba nam jedan igrač od autoriteta.

Drugi u redu  bio je Jozo Bralić (70) iz Solina.

- Napišite Jozo Bralić 'Eskalacija', tako će me prepoznati prijatelji. Cijeli život sam uz Hajduka, prva utakmica bila mi je Hajduk – Vardar 3:1 na Starom placu iz 1953, a pretplatnik sam od 1960. 

Premda je umirovljenik, ni njemu ulaznice nisu preskupe. 

- Za Hajduka ništa nije preskupo, tko ne voli Hajduk, neka ne ide na utakmicu. Ja sam umirovljenik, svaki mjesec odvojim nešto novaca sa strane i skupi se za pretplatu. Odem ja i na gostovanje, ali najdalje do Zagreba. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 91
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...