Obavijesti

Sport

Komentari 3

Prolazak Hrvatske je zicer, na naše je koeficijent samo 1,05

Prolazak Hrvatske je zicer, na naše je koeficijent samo 1,05
2

Hrvatska i Kazahstan od petka do nedjelje u Varaždinu igraju četvrtfinale Davis Cupa. Marin Čilić, Borna Ćorić i društvo ne bi smjeli imati nikakvih problema. Apsolutni su favoriti prema kladionicama

VIDEO

Varaždin Arena će od petka do nedjelje biti domaćin četvrtfinala Davis Cupa između Hrvatske i Kazahstana. Igrat će se na zemlji i naši su veliki favoriti. Koeficijent na prolazak Hrvatske u polufinale je samo 1,05. Koeficijent na goste je 7,50. Veći su favoriti od nas samo Amerikanci na koje je kod kuće protiv Belgije koeficijent 1,02.

Najbolji je igrač Kazahstana Kukuškin, koji je 92. na ATP ljestvici. Podsjetimo, Marin Čilić je treći igrač svijeta, a Borna Ćorić 28. Realno, Hrvatska u singlu ne bi smjela imati nikakvih problema, a tko god da bude igrao u paru, bit će favorit protiv Kazahstanaca.

Gosti imaju minimalne šanse i za očekivati je da Krajanovi odabranici već nakon prvog dana povedu 2-0. Hrvatska je 2005. godine osvojila Davis Cup protiv Slovačke u Bratislavi. Prije dvije godine je igrala finale koje je izgubila od Argentine u Zagrebu, a sad ponovno ima veliku priliku da prođe u finale.

U polufinalu nas čeka pobjednik meča SAD - Belgija. Amerikanci će Belgijce ugostiti u Nashvilleu, a igrat će se na tvrdoj podlozi. Za Belgijce neće igrati David Goffin i u ovom je paru sve izvjesno. Američki izbornik Jim Courier na raspolaganju ima Isner, Sock, Querrey. Sve bi trebalo biti jasno. Protivnik u polufinalu bi nam trebali biti Amerikanci, a meč bi se igrao kod nas.

U drugom su dijelu ždrijeba Italija i Francuska koje igraju u Genovi i Španjolska i Njemačka koje igraju u Valenciji. Meč Italije i Francuske trebao bi biti najizjednačeniji. I na jedne i na druge je koeficijent za prolazak 1,80. Igrat će se na zemlji i to vani. S jedne strane Fognini, Lorenzi i Seppi, a s druge Pouille, Mannarino, Chardy i sjajni par Herbert-Mahut.

Španjolska će, naravno, na zemlji ugostiti Nijemce. Koeficijent na prolazak Španjolske je 1,25. I ovaj će se meč igrati na otvorenom, a Španjolce predvodi prvi tenisač svijeta Rafa Nadal.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome