Obavijesti

Sport

Komentari 89

'Pronađite mi klub koji ima tako mlade igrače i rezultate'

'Pronađite mi klub koji ima tako mlade igrače i rezultate'
1

Nikola Vlašić ima 18 godina, treba podržati te dečke i stati uz njih. Apeliram na publiku da ih podrži ako žele da sutra imamo prave igrače i rezultate, kaže Burić

VIDEO

Kompletni smo u smislu da imamo mogućnost izbora igrača, neki su malo ozljeđeni, ali možemo izvući najbolje iz onoga što imamo. Uvježbavali smo situacije, trening je bio jako dobar, a danas imamo još jedan i to mi daje sigurnost, jer vidim da je momčad, odmorna, agresivna i željna pred ovu utakmicu, rekao je Damir Burić pred utakmicu s Koprom.

Iako kaže da ima kompletnu momčad na raspolaganju, nije želio potvrditi hoće li igrati Ohandza.

- Ne bih ulazio u to tko će igrati, u svakom slučaju imamo mogućnost složiti momčad koja će stvarati probleme Kopru - tajanstven je Burić čija je momčad imala velike poteškoće protiv bunkera Splita. 

Za očekivati je da će se tako postaviti i Koper.

- Ja uvijek čestitam momčadi kad odradi ono što radimo na treningu. Kad se držimo dogovorenoga, kad imamo disciplinu i odradimo to na terenu, onda smo pravi. Ja sam uvjeren da je momčad koncentrirana i željna i u stanju to i sprovesti. Želimo da klub napreduje u financijskom i sportskom planu, želim da prođemo.

Koliko je momčad pod psihološkom pritiskom?

- Mi se koncnetriramo na ono na što možemo utjecati, to je rad i organizacija kod prekida. Na drugo ne možemo utjecati. Prije mjesec dana sam govorio o mladosti, strpljivosti i oscilacijama. Zato jer smo u dijelu utakmica pokazali dobru igru, pa nesigurnosti, pa onda opet dobru igru u nekim jakim utakmicama... Niti je sve loše, niti je sve dobro. Nikola Vlašić primjerice ima 18 godina, treba podržati te dečke i stati uz njih. Sad kad imamo mladu momčad, igra nam šest igrača do 20 godina. Tražite klub u Europi koji ima tako mladu momčad i da ima rezultate. Kad mi to nađete, možemo razgovarati. Apeliram na publiku da ih podrži ako žele da sutra imamo prave igrače i rezultate.

Politički je odgovorio i na pitanje o planovima za utakmicu s Koprom.

- Imamo plan A i plan B, to ćete sutra vidjeti.

Koper se u međuvremenu odmarao, a Hajduk je igrao gradski derbi.

- Mi smo u pogledu organizacije prekida već protiv Splita nešto korigirali, što se toga tiče, mi smo spremni. Njihov odmor? To je njihova velika prednost. Nije isto igrati odmoran i umoran. Njima je fokus samo na nama i bit će jako uzbudljiv dvoboj. 

Navijači očekuju igru s bar jednim špicem.

- Špica kao špica, Nikola je špica. Sve vam zavisi kako se protivnik postavi. Možda vama tako ne izgleda, ali mi smo planirali igrati s tri špice, no nismo realizirali. Prihvaćamo kritike, ali ja sam uvjeren u ovu momčad, da ćemo izaći jači, bolji i snažniji.

Nikola Vlašić jedan je od nositelja igre Hajduka ove sezone.

- Očekujemo tešku utakmicu, oni će igrati bunker, a mi ćemo se pokušati probiti kroz njihove redove. I tamo smo bili bolji od njih, ali oni su zabili golove iz prekida i kontre.

No i dalje ostaje pitanje kako probiti bunker.

- Svi govore da smo primili dva gola iz prekida, ali smo i zabili iz prekida, to se ne naglašava. Moramo se izvlačiti i tražiti dubinu. Spuštati se po loptu pa da krila ulaze.

Protiv Splita je Vlašić igrao na isturenoj poziciji, a prema svemu sudeći, mogao bi to igrati i danas.

- Volim igrati u napadu na svim pozicijama, ali Split je igrao bunker i nije bilo prostora. Ja mislim da to mogu igrati, samo da i protivnik igra otvoreno - rekao je Vlašić te rekao tko je favorit u sutrašnjoj utakmici:

- Mi smo mladi, željni, agresivni i sigurno ćemo to pokazati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 89
VIDEO

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"