Obavijesti

Sport

Komentari 21

Propali transfer: Malijac je pao nakon devet sati na pregledima

Propali transfer: Malijac je pao nakon devet sati na pregledima
1

RAZOČARANI U Dinamu su vjerovali kako će dobiti veliko pojačanje na zadnjem veznom, a sad i dalje moraju tražiti. Yacouba Sylla morao se vratiti u Rennes nakon što nije prošao liječnički pregled

VIDEO

Cijeli četvrtak su Zdravko Mamić, Ivajlo Petev i društvo u Moravskim Toplicama iščekivali dolazak Yacoube Sylle. Kad su liječnici iz Zagreba javili kako Malijac nije prošao na liječničkom, bili su razočarani.

Posao je u posljednji trenutak propao i Dinamo i dalje traži pojačanje na zadnjem veznom. Prvenstvo počinje za tjedan dana i “modri” su u stisci s vremenom.

Liječnik: Mi smo svoj posao obavili pedantno

Syllu su smatrali velikim pojačanjem, ali na kraju je možda i bolje što malijski veznjak nije potpisao za Zagrepčane.

- Mi smo svoj posao kao i uvijek na liječničkom pregledu obavili pedantno. Na prvome mjestu nam je zdravlje igrača, zatim interes kluba - rekao je Ivica Smodek, liječnik Dinama.

Baš je dr. Smodek bio s Malijcem na liječničkom pregledu, koji je u jednoj zagrebačkoj klinici trajao više od devet sati. Doznajemo da je Yacouba Sylla imao previše sitnih problema i da je jedina logična odluka bila da s njim Dinamo na kraju ne potpiše ugovor.

Navodno se radi o nedovoljno zaliječenom igraču, koji bi svoje probleme uskoro mogao rješavati i na operacijskom stolu. U Maksimiru nisu htjeli ništa riskirati. Ipak se radi o igraču kojeg su Rennesu trebali platiti oko dva milijuna eura. Doktor Smodek ima veliko iskustvo, ugledan je u svojem poslu i njegove riječi u Dinamu i kod Zdravka Mamića imaju veliku težinu.

Kad on nije dao “zeleno svjetlo”, odmah su odustali od posla. Nije ovo prvi put da igrač pada na liječničkom pregledu u Dinamu. Ferhan Hasani bio je na korak od potpisa 2013.

I tad je liječnička služba zagrebačkoga kluba odradila dobar posao jer se na pregledu ustanovilo kako Hasanija čeka dulja pauza nego što se mislilo. Iako je Hasani tvrdio kako su Zagrepčani krivi što je transfer propao.

Ivajlo Petev nakon padanja Sylle na liječničkom i dalje čeka veznjaka, valjda će ga “modri” dovesti idući tjedan da se prije Europske lige stigne barem malo uigrati. Možda dođe Cafu ili Wakaso.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"