Obavijesti

Sport

Komentari 24

"Prošetat ću igrače ulicama Münchena da ih motiviram..."

"Prošetat ću igrače ulicama Münchena da ih motiviram..."
1

Ovo je iznimna prilika ponoviti uspjeh iz 2001. godine. Tko zna hoćemo li ikad više imati priliku dočekati finale Lige prvaka na našem stadionu, kaže Jupp Heynckes

VIDEO

Trener Bayernovih nogometaša Jupp Heynckes izvijestio je da će Arjen Robben spreman dočekati sutrašnji finale Lige prvaka protiv Chelseaja na Allianz Areni.

- Nemam novih nepovoljnih informacija o njemu. Trebao bi biti spreman zaigrati od početka - rekao je Heynckes dodavši:

- Na treningu je odradio 45 minuta i ne vidim prepreke da ne počne utakmicu.

Komentirao je trener činjenicu da Bayern može postati prva momčad u Kupu / Ligi prvaka od Intera 1965. godine koja bi trijumfirala na svom stadionu.

- Imamo lijepu priliku osvojiti novi trofej nakon 11 godina, pred svojom publikom. Ima puno klubova iznimne tradicije koji i dalje čekaju ovaj trofej. Zato je ovo iznimna prilika ponoviti uspjeh iz 2001. godine. Uostalom, tko zna hoćemo li ikad više imati priliku dočekati finale Lige prvaka na našem stadionu. S nama u njemu.

Otkrio je također 66-godišnji Nijemac, koji je s madridskim Realom Ligu prvaka osvojio 1998. godine, kakakv plan ima uoči utakmice.

- Razmišljam provesti autobus s igračima minhenskim ulicama na putu do stadiona. Kad vide sve te zastave i navijačku podršku, doživjet će neviđenu motivaciju.

Od najkvalitetnijih igrača londonske momčadi Heynckes je izdvojio Juana Matu, Franka Lamparda, Daniela Sturridgea i Saloma Kaloua, kao i Fernanda Torresa. Posebno je, međutim, istaknuo jednog nogometaša - Didiera Drogbu.

- Toliko je već godina ponajbolji napadač u Premierligi. Vrlo je opasan i može zabiti u bilo kojem trenutku. Ponekad, doduše, znade pretjerati: zna izvanredno odglumiti na igralištu - završio je Henykes kao da je želio upozoriti bjelokošćanskog centarfora.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Evo što treba Rijeci i Dinamu u derbiju da bi osvojili naslov
ŠTO VI MISLITE?

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Evo što treba Rijeci i Dinamu u derbiju da bi osvojili naslov

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici za točno tjedan dana. Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju