Obavijesti

Sport

Komentari 6

Prosinečki: Ako me Azeri ne žele, napuštam reprezentaciju

Prosinečki: Ako me Azeri ne žele, napuštam reprezentaciju
1

NA RAZGOVORU Imam ugovor s Azerbajdžanom do prosinca, čeka me razgovor s čelnicima saveza, rekao nam je Robert Prosinečki nakon što je izgubio u subotu protiv Sjeverne Irske

VIDEO

Turski mediji objavili su kako Robert Prosinečki dolazi na klupu Bursaspora. Stvar je prema Turcima riješena i Žuti će idući tjedan potpisati ugovor s novim klubom te se vratiti u ligu u kojoj je već bio 2013.

No Prosinečki nam se danas javio te tvrdi kako još ništa nije dogovoreno i kako ga tek čeka razgovor s čelnicima nogometnog saveza Azerbajdžana. Nakon kojega će sve znati.

- Ne želim govoriti o Bursi. Ako želite da odem, otići ću. Ne želim ništa više reći na tu temu - poručio je Prosinečki novinarima u Bakuu nakon poraza od Sjeverne Irske. Pojasnio nam je zašto je to rekao.

- Došao sam na presicu i prvo pitanje se odnosilo na Bursaspor. Nisu me pitali o utakmici, o nesretnom porazu, nego su me pitali idem li u Tursku. To je bilo prvo pitanje, zatim drugo pitanje, treće i tako nekoliko puta, pa sam bio ljutit. Morao sam im reći da ću otići ako me ne žele na klupi - rekao nam je Prosinečki i dodao:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Normalno bi bilo da prvih nekoliko pitanja bude o utakmici koja je tek završila, o tome kako smo igrali i svemu vezanom za ove kvalifikacije.

Azerbajdžan je u kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo krenuo na odličan način. Imao je sedam bodova nakon tri kola. Dobio je prve dvije utakmice, došao je do boda u Češkoj i u listopadu prošle godine činilo se kako bi se mogao uključiti u borbu za drugo mjesto koje vodi u dodatne kvalifikacije.

Izgubila je momčad Roberta Prosinečkog tri utakmice zaredom. Od Sjeverne Irske u gostima, Njemačke kod kuće i sad ponovno od Sjeverne Irske u Bakuu. Zabili su gosti pobjednički gol u 92. minuti. Sad je nakon šest kola Azerbajdžan četvrti na ljestvici, ima sedam bodova.

Drugo mjesto koje donosi dodatne kvalifikacije drži Sjeverna Irska koja ima šest bodova više.

- Ovdje imam ugovor do kraja ovog kvalifikacijskog ciklusa. Trebao bih biti izbornik Azerbajdžana do prosinca, ali sve ću znati sutra. Idem na razgovor s ljudima iz saveza pa ću znati što i kako dalje - kaže Prosinečki.

U Turskoj ga čekaju raširenih ruku i, ako bi dobio otkaz u Bakuu, bez posla bi bio samo nekoliko dana. Podsjetimo, na klupi reprezentacije Azerbajdžana Žuti sjedi od 2014. godine.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...