Obavijesti

Sport

Komentari 33

Prosječan dan Cristiana: Skupi auti i F1 s Lewisom u Monacu

Prosječan dan Cristiana: Skupi auti i F1 s Lewisom u Monacu
1

U Monacu je posjetio garažu Mercedesa gdje se družio s peterostrukim svjetskim prvakom Lewisom Hamiltonom. S njime je bio i njegov prvorođeni Cristiano Ronaldo Jr.

VIDEO

Lewis Hamilton startat će s prvog mjesta u utrci za Veliku nagradu Monaca Formule 1. Bit će to njegov 85. pole position u karijeri dok će iza njega startati momčadski kolega Valtteri Bottas.

Treći je Max Verstappen, četvrti Sebastian Vettel, a Charles Leclerc startat će tek sa 16. pozicije.

Ferrari je opet podbacio i neshvatljivim potezom eliminirao vlastitog vozača. Mladi Monežanin nije izlazio drugi put na stazu zbog momčadske naredbe te je ispao već u prvom kvalifikacijskom krugu. Tako će na domaćoj utrci startati skoro s kraja reda i ako ne padne kiša - za njega je domaća utrka vrlo vjerojatno uništena.

Cristiano u Monacu

I dok se vikend u Italiji vrti oko raspleta i plasmana u Ligu prvaka između Milana, Intera i Atalante, Juventus je već odavno mislima na odmoru. Tako si je i Cristiano Ronaldo dao oduška pa posjetio najveći oktanski cirkus na svijetu zajedno sa sinom Cristianom Ronaldom Jr.

U Monacu je posjetio garažu Mercedesa gdje se družio s peterostrukim svjetskim prvakom Lewisom Hamiltonom. Lewis ga je proveo kroz garažu, slikali su se i družili, a mlađi Ronaldo dobio je priliku sjesti u bolid trkačke megazvijezde.

- Uvijek je lijepo vidjeti te, brate - napisao je Ronaldo na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Always nice to see you Bro 🏆🏆👌🏻💪🏻

Objavu dijeli Cristiano Ronaldo (@cristiano)

A ubrzo nakon druženja vratio se svojoj dnevnoj rutini. U svojoj vili u Torinu pohvalio se i skupocjenim automobilom, kojim se provozao po prilazu u dvorištu.

Pokretanje videa...

00:11

Riječ je o McLarenu "Senna", sportskoj jurilici s četverolitrenim twin-turbo V8 motorom koji u prosjeku razvija 790 KS. Od 0 do 100 km/h ide za 2,8 sekundi a do 300 km/h za 17,5 sekundi.

Prosječan je to dan u životu sportske zvijezde i svjetskog celebrityja kao što je Cristiano Ronaldo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani