Obavijesti

Sport

Komentari 61

'Prozivka Hajduka? Nisu me ni zvali, a i da jesu ne mogu. Imam koronu, ležim kući, jedva dišem'

'Prozivka Hajduka? Nisu me ni zvali, a i da jesu ne mogu. Imam koronu, ležim kući, jedva dišem'
4

Definitivno sutra neću u Split na prozivku, a ni tako skoro, još barem tjedan dana ću se oporavljati, a onda ćemo vidjeti. Nadam se da će sve proći dobro. Sad mi je oporavak i ozdravljenje u prvom planu, kaže Marin

Iskreno, telefon mi danas nije prestao zvoniti. Nisam imao pojma što se događa, a ne znam ni sada više. Mene nitko iz Hajduka nije zvao, a i da je ne mogu doći na prozivku sigurno, ležim kući, pozitivan sam na koronu i to me baš dobro uhvatilo, javio nam se Marin Jakoliš, hvatajući zrak između kašlja koji ga jako muči.

Pokretanje videa ...

Gripe skandirale "Ajde, ajde, Marine", Jakoliš se zacrvenio: 'Presretan sam zbog dočeka'
Gripe skandirale "Ajde, ajde, Marine", Jakoliš se zacrvenio: 'Presretan sam zbog dočeka'

Marin je odigrao turnir "Četiri kafića" na kome je bio proglašen najboljim igračem a s tribina Gripa je počašćen ovacijama i skandiranjem. Dva dana nakon toga krenuo je s bratom i djevojkama na proslavu nove godine u Beograd, no od proslave na koncu nije bilo ništa.

- Nakon dolaska u Beograd osjetio sam slabost, sutradan nisam mogao iz hotelske sobe i odlučio sam se vratiti natrag. Stigli smo kući u Šibenik, testirali se i svi smo pozitivni na koronu. E sad, gdje sam je dobio i od koga, to naravno ne znam, ni ja ni bilo tko drugi. Nisam nigdje izlazio, nisam bio nigdje nakon turnira, a tamo je bila gomila djece oko nas na terenu...

Split: Kauri je pobjednik 19. “Memorijala Dino Petrinović - Četiri kafića"

Od povratka kući u Šibenik Marin se ne osjeća dobro.

- Sve me boli, ne mogu uhvatiti zrak, kašljem, pijem antibiotike... Nadam se da mi se stanje neće dodatno pogoršavati jer i sada jedva hvatam zrak. Baš me "ubilo"... - kaže Marin, koji se nije cijepio protiv korona virusa:
 
- Nisam se cijepio, ali očito ću morati, stvarno se jako loše osjećam, ne bih ovo nikome poželio.

Ono što je dakle definitivno, Marin sutra ne dolazi na prozivku Hajduka kako neki mediji špekuliraju. Sutra definitivno ne, a pitanje je i hoće li uopće.

- Iz Šibenika su rekli da će me otkupiti, Hajduk mi se nije javljao da me žele natrag, tako da ne znam ništa više nego što sam znao prije tjedan dana. Sve su opcije otvorene. Definitivno sutra neću u Split na prozivku, a ni tako skoro, još barem tjedan dana ću se oporavljati, a onda ćemo vidjeti. Nadam se da će sve proći dobro. Sad mi je oporavak i ozdravljenje u prvom planu, a o nogometu ću razmišljati tek nakon toga – zaključio je Jakoliš.