Obavijesti

Sport

Komentari 3

Prva medalja od 2007.: Messi i Benzema donijeli su broncu

Prva medalja od 2007.: Messi i Benzema donijeli su broncu
1

Tomislavu Kolareku i Andreju Gaćini kažu da nalikuju na slavne nogometaše, Lea Messija i Karima Benzemu. S repkom su osvojili prvu medalju nakon 2007. godine

VIDEO

Hrvatska stolnoteniska reprezentacija prekinula je sedmogodišnji post osvojivši momčadsku broncu na EP-u u Portugalu.

Briljirao je Andrej Gaćina (28), koji je dobio osam uzastopnih mečeva prije poraza od legendarnog Tima Bolla u polufinalu.

- Od Beograda 2007. i momčadskog srebra pet puta zaredom ispadali smo u četvrtfinalu. Imam zlato s EP-a u paru s Portugalcem Freitasom, ali ovo mi je najdraža medalja jer je samo naša, hrvatska, a ja sam tu odigrao veliku ulogu - rekao je Gaćina, koji kaže da je u životnoj formi.

- Bio je sjajan! Nosio nas je cijelo vrijeme, Tan Ruiwu i ja praktički smo samo trebali dobiti jedan meč za pobjedu - rekao je Tomislav Kolarek, koji je jučer proslavio 26. rođendan, na dan kad je primio medalju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Gaćina je u četvrtfinalu prvi put u karijeri pobijedio legendarnog Vladimira Samsonova.

- A već smo pet puta igrali i nikad ga nisam ni ugrozio. Pobijediti takvu legendu velik je poticaj - rekao je Zadranin, koji će uskoro prvi put zaigrati za reprezentaciju Europe.

- Bit ću jedan od petorice koji će predstavljati Europu na ekshibicijskom okršaju protiv Azije. To mi je velika čast - kaže Gaćina, kojem prijatelji kažu da nalikuje na Realova napadača Karima Benzemu.

- Pogotovo kad se friško ošišam - objasnio se.

No Kolareka još češće uspoređuju s Leom Messijem.

- Dok sam igrao u Poljskoj, prišao mi je gledatelj i slikao se sa mnom jer sam ga podsjećao na Messija. Više ljudi mi je to reklo, laska mi, Messi mi je najdraži nogometaš i jedan od sportskih idola, ali radije bih da me s nekim uspoređuju zbog kvaliteta - nasmijao se Kolarek.

A Gaćina je zaista i mogao postati nogometaš.

- Trenirao sam nogomet, ali bio je rat i roditelji su smatrali da je sigurnije biti na stolnom tenisu. Nakon Operacije Maslenica trener je htio da se vratim nogometu jer sam bio talentiran, ali već sam previše zavolio stolni tenis - rekao je Gaćina.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram