Obavijesti

Sport

Komentari 36

Prvo sučeljavanje Ngannoua i Stipe: Strah? Pa ja sam prvak!

Prvo sučeljavanje Ngannoua i Stipe: Strah? Pa ja sam prvak!
1

UFC 220 najavljen je za 20. siječnja iduće godine, a u prvom sučeljavanju dva najbolja teškaša današnjice Stipe Miočića i Francisa Ngannoua prvak je rekao da ga udaračka moć Kamerunca niti malo ne zastrašuje...

VIDEO

Francis je sjajan borac, velik je, snažan i želi svima pokazati da zaslužuje biti ovdje, rekao je Stipe Miočić na prvom sučeljavanju sa svojim sljedećim protivnikom Francisom Ngannouom.

Stali su po prvi put jedan nasuprot drugoga, Stipe u elegantnom odijelu s pojasom u rukama, Kamerunac u trapericama i bijeloj majici, a prva stvar koju je prvak napravio kad je došao pred svog protivnika bila je pružena ruka i rukovanje u znak poštovanja.

- Nokaut protiv Overeema? Dobra stvar za Francisa, bila je to laka večer za njega, a takve su najbolje. Završio je sve jako brzo i otišao kući neokrznut.

Miočić: Ngannou udara jako, ali neću biti glup i dopustiti mu to
Miočić: Ngannou udara jako, ali neću biti glup i dopustiti mu to

Uslijedilo je pitanje koje je ipak malo zagrijalo atmosferu u Las Vegasu. Stipe, zastrašuje li te Ngannou?

- Ne, ovo je moj posao. Zašto bi me zastrašivao drugi borac? Postoji razlog zašto sam prvak - rekao je smireno Stipe na što mu se u riječ ubacio Kamerunac.

- Ne laži Stipe - pokušao je izazvati Ngannou Miočića pa odgovorio na pitanje što misli hoće li Stipe ostati na nogama ili će ga odmah pokušati srušiti u parter.

- Mislim da će on pokušavati preživjeti. Što god pokuša ja ću ga uspjeti zahvatiti. A znate što se dogodi kad to uspijem.

Po svemu sudeći Francis je prilično samouvjeren pred borbu s Miočićem, no bolje mu je da ne podcijeni prvaka jer, kako to i Stipe kaže, s razlogom je prvak. Neka samo pogleda posljednjih pet Stipinih borbi, svih pet završio je nokautom. Zašto ne i šestu?!

Radio u rudniku, u Parizu je bio beskućnik, a udara jače no itko
Radio u rudniku, u Parizu je bio beskućnik, a udara jače no itko

Iako je istu večer još jedna sjajna borba, ona između Cormiera i Oezdemira, i legenda Cormier morao je odgovarati o borbi između Miočića i Ngannoua.

- Ma, i ja sam uzbuđen što ću uživo moći gledati tu borbu. Na jednoj strani imate čovjeka koji udara kao nitko do sada, a na drugoj borca koji može postati najveći teškaški UFC prvak svih vremena. Obrani li Stipe još jednom svoj pojas postat će najuspješniji prvak u teškoj kategoriji. Ne zaboravite, Stipe ima pet nokauta za redom. Dakle, netko će sigurno zaspati u oktogonu tu večer, a ja sam sretan što ću to moći gledati - nasmijao se veliki gospodin Daniel Cormier te dodao kako se ne bi borio ni s Miočićem ni s Ngannouom:

- Pa pogledajte ih samo. Ne, hvala!

U posljednje vrijeme svi pričaju samo o Ngannou, njegovoj snazi, udarcima koji se uspoređuju sa sudarima s automobilima... O Stipi se baš i ne priča previše.

- Ne smata mi to niti malo. Uostalom, Francis je zaslužio da se priča o njemu, velik je i jak frajer, kažu da je njegov udarac kao da vas pogodi... Koji ono auto? Ford Escort! Eto, neka uživa u svemu tome. Ja ću raditi što radim, nastaviti pobjeđivati i srušiti rekord. Meni je svjedno s kim se borim, borit ću se koga god mi daju. Znam da ima jako puno onih koji bi voljeli vidjeti da me nokautira, no to se neće dogoditi.

Na samom kraju Ngannou je još jednom ponovio da je preplašio Stipu.

- Boji me se, laže da me se ne boji. Zna što ga čeka, zna da će imati borbu kakvu nikad nije imao - rekao je Kamerunac, a Stipe nastavio u svom opuštenom tonu:

- Ok, ako on tako kaže, bojim ga se. Super.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja