Obavijesti

Sport

Komentari 56

Ovo je neki novi PSG: Zabili pa se branili do kraja utakmice

Ovo je neki novi PSG: Zabili pa se branili do kraja utakmice

PSG je ostao u utrci za prolazak skupine Lige prvaka pobjedom nad Leipzigom 1-0. Trenutak odluke dogodio se u 11. minuti kada je s bijele točke zabio Neymar

U derbiju večeri četvrtog kola Lige prvaka PSG je susretu H skupine pobijedio RB Leipzig s 1-0 i ostao u igri za prolaz.

Europski doprvak je u prva tri kola osvojio samo tri boda i novi kiks značio bi možda i zbogom pariškom sastavu. Pitanje pobjednika razriješio je Neymar pogotkom iz kaznenog udarca u 11. minuti. Sabitzer je napravio nepotreban prekršaj u samom kutu kaznenog prostora nad Di Marijom, a Brazilac je bio siguran.

Champions League - Group H - Paris St Germain v RB Leipzig

U drugom susretu skupine Manchester United nije imao problema s Istanbul Basaksehirom pobijedivši 4-1 čime se odvojio na vrhu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

"Crveni vragovi" su već nakon 35 minuta vodili sa 3-0 golovima Brune Fernandesa (7, 19) i Rashforda (35', p.). U nastavku je smanjio Deniz Turuc (75), a konačnih 4-1 postavio je James u drugoj minuti sudačke nadoknade.

Champions League - Group H - Manchester United v Istanbul Basaksehir

ManU vodi na ljestvici s devet bodova, RB Leipzig i PSG imaju po šest bodova, a Istanbul je posljednji s tri boda.

U skupini F Borussia Dortmund i Lazio su gotovo rutinski stigli do bodova. Borussia je pobijedila Club Brugge s 3-0, dok je Lazio porazio Zenit s 3-1.

Dva gola za njemački sastav zabio je Erling Haaland (18, 60) koji je stigao do brojke od šest pogodaka u prva četiri kola, a među strijelce se upisao Sancho (45+1). Matej Mitrović nije nastupio za goste zbog ozljede stopala.

Zanimljivo, gosti su nastupili bez jednog od svojih ponajboljih igrača napadača Emmanuela Dennisa koji je otpao zbog nediscipline. Naime, prepirka oko rasporeda sjedenja u autobusu momčadi koštala je nigerijskog napadača mjesta u sastavu za ogled u Dortmundu. Dennis je ljutito izjurio iz autobusa nakon što mu je rečeno da ne smije sjediti na svom željenom mjestu zbog mjera socijalnog udaljavanja usred pandemije COVID-19. Zbog toga nije ni putovao u Dortmund na utakmicu. Menadžer Bruggea Philippe Clement rekao je na konferenciji za novinare prije utakmice da je Dennis zdrav, ali da neće konkurirati za sastav zbog disciplinskih razloga.

Bivši igrač lokosa zabio Juveu i imitirao Ronalda, 'stara dama' izvukla pobjedu u nadoknadi
Bivši igrač lokosa zabio Juveu i imitirao Ronalda, 'stara dama' izvukla pobjedu  u nadoknadi
Napadača Bruggea izbacili jer nije smio sjediti na svom mjestu
Napadača Bruggea izbacili jer nije smio sjediti na svom mjestu

U drugom susretu Lazio je pobijedio Zenit sa 3-1. Talijanski sastav je poveo već u trećoj minuti fantastičnim golom Immobilea, a na 2-0 je jednako lijepim golom povisio Parolo u 22. minuti. Nadu gostima vratio je Dzyjuba (25), no Immobile je iz kaznenog udarca u 55. minuti vratio domaćine na +2. Dejan Lovren je odigrao cijeli susret za goste.

Borussia sada vodi s devet bodova, Lazio ima osam, Club Brugge 4, a Zenit jedan bod.

U ranijem terminu plasman u osminu finala osigurali su i Sevilla i Chelsea u skupini E nakon identičnih 2-1 gostujućih pobjeda u Krasnodaru i Rennesu.

Ruska Raketa! Fantastičan gol
Ruska Raketa! Fantastičan gol
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
4. KOLO LIGE PRVAKA 21:00 , PARK PRINČEVA, PARIZ
PSG
Neymar 11' (p)
1 : 0
Leipzig
Sortiranje događaja
90+6'

KRAJ! PSG je nekako izdržao i drugom pobjedom vratio se u igru za prolazak skupine.

90'

Još čak šest minuta nadoknade.

82'

Ovo je, čini se, veliki propust glavnog suca. Herrera je oštro startao na gležanj Poulsena, ima taj start sve elemente za crveni karton, ali prošao je Herrera samo sa žutim. Vjerojatno je Poulsenov nastavak trka prevario suca.

Ušao je Verratti za zadnjih desetak minuta i odmah požutio jer je raskrvario Nkunkua.

79'

Korner i još jedna promašena prilika za Leipzig. Poulsen je bio najviši u skoku, sa 6 metara prebacio gol.

75'

Ne mijenja se situacija u Parizu. PSG se brani i dalje i čeka da Neymar i Mbappe nešto izmisle, dok Leipzig nastoji nešto organizirati, i dalje bez uspjeha.

Komentari 56