Obavijesti

Sport

Komentari 5

VIDEO PSG pregazio Andrićeve, spektakularne škarice Messija

VIDEO PSG pregazio Andrićeve, spektakularne škarice Messija

Brazilac je postigao pogodak i imao tri asistencije, dok je Argentinac začinio utakmicu postigavši dva pogotka u završnih deset minuta. Svih 90 minuta u domaćem porazu Clermonta od PSG-a (5-0) odigrao je Andrić

VIDEO

Aktualni nogometni prvak Francuske Paris Saint-Germain uvjerljivom je pobjedom od 5-0 na gostovanju kod Clermonta krenuo u obranu prošlogodišnjeg naslova pod vodstvom novog trenera Christophea Galtiera.

POGLEDAJTE VIDEO: Messijev 70-metarski mural

Pokretanje videa...

Messijev 70-metarski mural oslikan u rodnom Rosariu nogometnog velikana VIDEO

Neymarov hat-trick asistencija

Briljirali su Neymar i Lionel Messi. Brazilac je postigao pogodak i imao tri asistencije, dok je Argentinac začinio utakmicu postigavši dva pogotka u završnih deset minuta.

Odluka o pobjedniku pala je već u prvom poluvremenu. Parižani su poveli u 9. minuti nakon odlične akcije u kojoj je strijelcu Neymaru asistirao Messi. Brazilac je potom u 26. minuti povukao kontranapad i poslužio Hakimija koji je sa desetak metara "probio" domaćeg vratara Diawa.

Svoju drugu asistenciju Neymar je upisao u 38. minuti, kad je iz slobodnog udarca ubacio u kazneni prostor, a njegov sunarodnjak Marquinhos s pet metara zakucao glavom pod gredu.

"Hat-trick" asistencija Neymar je kompletirao u 80. minuti, kad je mogao i sam završiti akciju, ali je odlučio poslužiti Messija za njegov prvi pogodak u novoj sezoni francuskog prvenstva.

Argentinac je stavio točku na "i" pravom majstorijom u 86. minuti. Njegovo utrčavanje u kazneni prostor pravovremenom je loptom popratio Paredes, a Messi je primio loptu na prsa i potom "škaricama" prebacio domaćeg vratara za konačnih 5-0.

VIDEO ŠKARICA OVDJE

Spomenimo kako je za Clermont svih 90 minuta odradio srpski napadač Komnen Andrić. On je u ljetnom prijelaznom roku napustio Dinamo i prešao u redove spomenutog francuskog kluba.

VIDEO PSG razbio Nantes i uzeo Superkup! Igrali su u Tel Avivu!?
VIDEO PSG razbio Nantes i uzeo Superkup! Igrali su u Tel Avivu!?
Dječak htio zagrliti Messija, zaštitari ga bacili na pod! Veliki Leo sve je oduševio reakcijom
Dječak htio zagrliti Messija, zaštitari ga bacili na pod! Veliki Leo sve je oduševio reakcijom
Ligue 1 - Clermont v Paris St Germain

Monaco pobijedio Strasbourg

U prvoj utakmici subotnjeg programa Monaco je pobijedio sa 2-1 na gostovanju kod Strasbourga. Gosti su imali dva pogotka prednosti do kojih su došli golovima Krepina Diatte u 43. minuti i Sofianea Diopa u 53. minuti.

Habibou Diallo je u 65. minuti smanjio zaostatak Strasbourga, a isti je igrač u drugoj minuti sučevog dodatka još jednom pogodio mrežu. No, veselje domaćih nogometaša i navijača je utihnulo kad je stigla vijest iz VAR sobe da je strijelac u začetku akcije bio u minimalnom zaleđu, koje golim okom nije bilo vidljivo.

Francusko prvenstvo su u petak otvorili Lyon i povratnik u elitno društvo Ajaccio, a domaćin je slavio sa 2-1.

U nedjelju će biti odigrano preostalih sedam dvoboja prvog kola: Toulouse - Nice (13 sati), Angers - Nantes, Lens - Brest, Lille - Auxerre, Montpellier - Troyes (15.00), Rennes - Lorient (17.05) i Marseille - Reims (20.45).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 5

VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-3:  Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!
SLAVLJE DINAMA

Rijeka - Dinamo 1-3: Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!

Dinamo je 17. put u svojoj povijesti osvojio Hrvatski kup. 'Modri' su u uzvratu finala pobijedili Rijeku golovima Sučića, Baturine i Bulata i time osvojili domaću trostruku krunu nakon što su osvojili Superkup i HNL

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?
UŽIVO OD 18 SATI

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?

Rijeka i Dinamo danas od 18 sati igraju uzvratnu utakmicu finala Kupa. Prva utakmica na Maksimiru završila je 0-0, a podsjetimo kako je na snazi pravilo gola u gostima
Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana
PAO JE DOGOVOR

Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana

Nakon sastanka s predsjednikom kluba Florentinom Pérezom kapetan "vatrenih" dogovorio je posljednje detalje novog jednogodišnjeg ugovora koji će isticati tri mjeseca prije 40. rođendana