Obavijesti

Sport

Komentari 17

'Pukli' igrači Chelsea: Dimnom bombom prekinuli su trening

'Pukli' igrači Chelsea: Dimnom bombom prekinuli su trening
1

Dimna je bomba u svlačionicama Chelsea prekinula trening 'bluesa' uoči prvenstvenog ogleda s West Bromwichem. Incident su izazvali nezadovoljni igrači

VIDEO

U petak je prekinut trening Chelseaja nakon što je u njihovom kampu eksplodirala dimna bomba. Kako prenose engleski mediji igrači su se spremali izaći na travnjak kada se dogodio incident koji je prekinuo trening 'bluesa', posljednji uoči prvenstvenog ogleda protiv West Bromwicha koji je na rasporedu danas u 16 sati.

Igrači su bez panike napustili trening-kamp i 'preskočili' trening.

Dimna je bomba aktivirana u svlačionicama druge momčadi. Navodno su za cijelu strku kriva dva nezadovoljna igrača druge selekcije koji su na taj način htjeli izraziti svoje negodovanje. Osim prekinutog treninga čini se da je jedino što je buntovni dvojac uspio postići je paprena kazna Romana Abramoviča koji je najavio oštre mjere protiv 'šaljivđija'.


Villas-Boas: Ne idem ja nikud!

Nezgoda je to koja je dodatno uznemirila duhove u taboru 'bluesa'. Chelsea kasni čak 17 bodova za vodećim Cityjem, odnosno 15 za drugoplasiranim Unitedom, a i u posljednjem nastupu u Ligi prvaka protiv Napolija nisu briljirali. Klupa Villas-Boasa sve je klimavija, ali Portugalac usprkos nezadovoljstvu od strane navijača, ali i unutar same momčadi, najavljuje da ne namjerava otići s klupe londonskog kluba.

- Ovo je jedan od najtežih poslova na svijetu, ali mogu reći jedno. Nikada neću dati otkaz, nisam tako naučen - rekao je portugalski trener na klupi Chelsea.

Brojni su ga već otpisali i pokazali mu na izlazna vrata Stamford Bridgea, ali Villas-Boas ne posustaje.

- Uostalom, zašto mislite da bih morao otići? Tko kaže da bih trebao otići? - pitao je novinare Villas-Boas.

Portugalac je za sebe navukao 'bijes' pojedinih igrača, prije svega Lamparda koji se žestoko obrušio na svog trenera koji ga, po njegovom mišljenju, prečesto drži na klupi za pričuve. U svlačionici Chelseaja stvorio se mali klan 'anti-Boas', no 34-godišnji stručnjak uživa još uvijek povjerenje Abramoviča.

- Lampard je izrazio svoje mišljenje i ima pravo na to. On misli da u svemu nešto nedostaje, a ja mislim da ništa ne nedostaje. Uostalom, je li postoji jedan igrač u povijesti koji je bio u sjajnom odnosu s menadžerom, a da nije igrao non-stop. Naravno, nema. Ne, ja nemam problema s igračima - završio je Villas-Boas.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju