Obavijesti

Sport

Komentari 2

Put Luke Modrića od kamenjara do Londona

Put Luke Modrića od kamenjara do Londona
6

Luka je kao mali znao pretrčati po desetak kilometara kako bi s prijateljima igrao nogomet, no to mu nikad nije bio ni najmanji problem

VIDEO

Još kao dijete Luka Modrić je bio brz kao strijela, stalno je trčao umjesto da hoda, prisjetila se Ika Pejaković, rođakinja Lukina oca Stipe i prva susjeda Modrićevih u Zatonu Obrovačkom. Prisjetila se i anegdote iz Lukina djetinjstva:
- Stara kuća dida Luke, prema kojem je i dobio ime, nalazi se na padinama Velebita. Kad bi obitelj otišla djedu, Luka bi znao trčeći spustiti se do igrališta u blizini obiteljske kuće samo kako bi vidio ima li koga od vršnjaka za partiju nogometa. I kad ne bi bilo nikoga, vratio bi se trčeći, i to uzbrdo do djedove kuće. A ima tu desetak kilometara.
No dječaka vedra duha silni kilometri ne bi oneraspoložili. Ljubav prema nogometnu usadio mu je otac Stipe, koji je igrao za NK Posedarje i NK Obrovac, a i danas igra za Vojnu bazu Zemunik, gdje radi.
Svima u Zatonu Obrovačkom neizmjerno je drago što je Luka potpisao za londonski Tottenham.
- Nije njima do novca, Luka je prerastao hrvatsku ligu i zaslužio da ode dalje. Sretni su i ponosni otac Stipe i majka Radojka, baš su za vikend bili ovdje - kažu sumještani iz Zatona Obrovačkog.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju