Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
70 komentara

Rađa: Pitam ih za termin, a oni meni daju ključ trening centra

Dino Rađa u petak će biti primljen u košarkašku Kuću slavnih. U Boston je Rađa stigao nešto ranije sa sinovima. Htio je malo trenirati, a ono što se dogodilo pokazalo je tko je i što je Rađa u Bostonu

Foto: Facebook
70 komentara

Dino Rađa (51) u petak će u Springfieldu u saveznoj državi Massachusetts ući među košarkaške besmrtnike. Rađa, koji je ostavio dubok trag u Boston Celticsima u kojima je igrao četiri godine, ući će u Kuću slavnih gdje su već legende i košarkaške veličine poput Jordana, Chamberlaina, Birda, Petrovića, Ćosića, Sabonisa, Magic Johnsona...

Rađa će postati osmi europski i treći hrvatski košarkaš, nakon Dražena Petrovića i Kreše Ćosića, koji je dobio najveću moguću počast u košarkaškom svijetu.

Došao je Rađa u Boston nekoliko dana ranije, a s njim su bili i sinovi, također ludi za košarkom. Rađa je otišao do novog trening centra Boston Celticsa otvorenog tek nedavno, kako bi zamolio da svaki dan odradi sat vremena treninga sa sinovima.

Ono što se sljedeće dogodilo pokazalo je što je i tko je Dino Rađa u Bostonu.

- Zamolio sam ih termin od sat vremena, a oni meni daju ključ cijelog kompleksa i kažu 'radi što hoćeš, samo završite dok ekipa ne dođe'. Što reći? - napisao je Rađa na Facebooku, gdje je i stavio fotografije velebnog centra u kojem dva kata pripadaju Boston Celticsima, a gdje treniraju i hokejaši Boston Bruinsa.

Auerbach centar. Novi trening centar Boston Celticsa otvoren prije misec dana. Zamolija san da mi daju sat vrimena...

Objavljuje Dino Rađa officialUtorak, 4. rujna 2018.

VIDI OVO: 9 zanimljivosti o Zlatku Daliću. 

Naši partneri pišu
Message