Obavijesti

Sport

Komentari 9

Rafael Nadal: Protiv Marina Čilića ću morati igrati još bolje

Rafael Nadal: Protiv Marina Čilića ću morati igrati još bolje
1

Morat ću igrati malo bolje budem li se želio plasirati u četvrtfinale. Mislim da ću protiv Čilića imati težak meč i mislim da ću morati biti agresivniji, kaže Španjolac

VIDEO

Odgovarajući na pitanja Jima Couriera, nekad dvostrukog pobjednika Australian Opena, a danas službenog intervjuista na prvome Grand Slam turniru u godini, španjolski je tenisač Rafael Nadal rekao da mora dodatno podići razinu svoje igre želi li u četvrtfinale...

A protivnik u osmini finala, nakon što je u trećem kolu Španjolac u trima setovima nadigrao Bernarda Tomica, bit će mu hrvatski tenisač Marin Čilić.

- Morat ću igrati malo bolje budem li želio imati priliku za plasman u četvrtfinale. Mislim da ću protiv Čilića imati težak meč i mislim da ću morati biti agresivniji no što sam bio danas - rekao je Nadal velikom američkom tenisaču s početka 90-ih, nekoć prvom na ATP ljestvici.

Prije sedam je godina, kao 17-godišnjak, Nadal izgubio u trećem kolu Melbournea od Lleytona Hewitta 3-0 u setovima. Priznao je da je iz tog meča jako puno naučio. Baš kao što bi mogao 18-godišnji Tomic iz dvoboja s njim.

- Prije svega, čestitam Tomicu. Popravlja se svake godine, a još je uvijek vrlo mlad. Nastavi se ovako podizati razinu svoje igre, vrlo će brzo imati priliku probiti se u svjetski vrh.

Počeo sam meč dobro, no Tomica je teško pomaknuti s osnovne crte. Takav je tip igrača. Pokušao sam zato, kako se meč bližio kraju, napadati, izlaziti na mrežu.

- Mislim da će mi svaki put protiv njega biti sve teže i teže. Siguran sam da će mi jednog dana Bernard biti veliki rival.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga
SAŽETAK ISTRA - SLAVEN

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga

PULA - Nogometaši Istre 1961 pobijedili su Slaven Belupo 3-0 u Puli u utakmici 32. kola HNL-a. Puljani su poveli u šestoj minuti golom Eliasa Fileta iz penala. Emmanuel Ekong u 15. minuti zabio je možda i najbolji gol u HNL-u ove sezone nezaustavljim projektilom s barem 25 metara daljine. A za konačnih 3-0 lopta se odbila od golmana Slavena Ivana Sušaka.

VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza
IZ NEPOZNATIH RAZLOGA

VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza

Andrej Kramarić zabio je dva gola u porazu Hoffenheima u 31. kolu Bundeslige, a nakon utakmice kamere su ga uhvatile u žestokoj svađi s navijačem
Nova europska prvakinja: Prije džuda bila sam mala bucka, a trenirala sam u skloništu
ZLATNA BARBARA

Nova europska prvakinja: Prije džuda bila sam mala bucka, a trenirala sam u skloništu

Plus+ "Za pet godina se nadam da će moja sportska karijera biti gotova. Jer planiram još jedan olimpijski ciklus do Pariza. Mogla bih ja po svojim godinama još jedan, ali..", rekla je Barbara