Obavijesti

Sport

Komentari 0

Ragbijaši izgubili u Švedskoj: Da smo bili kompletni, mogli smo sad imati dvije pobjede...

Ragbijaši izgubili u Švedskoj: Da smo bili kompletni, mogli smo sad imati dvije pobjede...
10

I igrači i ja vjerujemo da možemo igrati u ovom rangu. Da smo imali momčad koja je prošle sezone izborila plasman u ovu diviziju, imali bismo velike šanse da pobijedimo i Ukrajinu i Švedsku, kaže izbornik Poša

VIDEO

Hrvatski su ragbijaši u drugoj utakmici Europskog prvenstva Trophy divizije u Stockholmu izgubili od Švedske 37-17 (25-10) te su tako s dva poraza otvorili nastup u najvišem rangu koji je hrvaski reprezentativni ragbi dosegnuo na europskoj razini. I opet, kao i u porazu od Ukrajine 27-22, nije nedostajalo puno da naši mladići iznenade, ali previše je važnih igrača nedostajalo, zbog ozljeda ili privatnih obveza.

Pokretanje videa...

Hrvatska ragbijaška reprezentacija 00:08

- Razočaran sam, tužan, ali toliko nam je igrača nedostajalo da ovo nije iznenađenje. Da smo imali lanjsku momčad na okupu, koja je i izborila ulazak u Trophy diviziju, imali bismo velike šanse pobijediti obje utakmice - rekao je izbornik Anthony Poša i dodao:

Zagreb: Europsko prvenstvo Trophy divizije, Hrvatska - Ukrajina

- Momci koji su uskočili dali su sve od sebe, pokazali veliko srce, ali ponovno smo radili velike pogreške i nismo bili dovoljno ubojiti. Moramo učiti iz svojih pogrešaka, ali i dečki i ja vjerujemo da možemo igrati na ovoj razini. Samo trebamo podići kvalitetu u Hrvatskoj, da ne bismo toliko osjetili izostanke igrača.

Zagreb: Europsko prvenstvo Trophy divizije, Hrvatska - Ukrajina

Šveđani su poveli polaganjem već u prvoj minuti, a u petoj su zabili i drugo i otišli na visokih 12-0. Nikola Pavlović iz kaznenog je udarca smanjio na 12-3, ali u desetoj minuti još jendo polaganje domaćina, za 17-3. U 23. je minuti Martin Altamirano, koji je samo za ovu utakmicu došao iz Argentine, postigao polaganje, a Pavlović je pretvorio za 17-10. No, u zadnjih deset minuta poluvremena Hrvatska je ostala s igračem manje zbog žutog kartona Galića, a Šveđani su pogodili kazneni udarac i još jedno polaganje i otišli na 25-10.

Zagreb: Europsko prvenstvo Trophy divizije, Hrvatska - Ukrajina

Naši su zaprijetili odmah na početku nastavka, Toni Miloš u 44. minuti postigao je polaganje, a Pavlović pretvaranje za 25-17, ali nisu imali snage za preokret pa su domaćini do kraja povećali pobjedu na 37-17, iako su naši u zadnjih deset minuta imali igrača više.

Poša je pohvalio mlade igrače, pogotovo debitanta Marka Svagušu:

- Igrao je jako dobro i šteta što je dvije minute prije kraja morao izaći jer je dobio jak udarac.

Hrvatska iduću utakmicu igra 25. ožujka u Litvi, a trenutačni je poredak skupine: Švedska 5 bodova (1 utakmica), Ukrajina 4 (1), Hrvatska 1 (2), Litva 0 (0), Švicarska 0 (0).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-3:  Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!
SLAVLJE DINAMA

Rijeka - Dinamo 1-3: Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!

Dinamo je 17. put u svojoj povijesti osvojio Hrvatski kup. 'Modri' su u uzvratu finala pobijedili Rijeku golovima Sučića, Baturine i Bulata i time osvojili domaću trostruku krunu nakon što su osvojili Superkup i HNL

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?
UŽIVO OD 18 SATI

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?

Rijeka i Dinamo danas od 18 sati igraju uzvratnu utakmicu finala Kupa. Prva utakmica na Maksimiru završila je 0-0, a podsjetimo kako je na snazi pravilo gola u gostima
Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana
PAO JE DOGOVOR

Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana

Nakon sastanka s predsjednikom kluba Florentinom Pérezom kapetan "vatrenih" dogovorio je posljednje detalje novog jednogodišnjeg ugovora koji će isticati tri mjeseca prije 40. rođendana