Obavijesti

Sport

Komentari 22

Raketa i Roberto čekali doping test pa se 'predozirali' pizzom

Raketa i Roberto čekali doping test pa se 'predozirali' pizzom
9

Nakon utakmice protiv Espanyola u Kupu kralja na Nou Campu, nasumičnim izborom na dopinško testiranje morali su Ivan Rakitić i Sergi Roberto, koji su vrijeme kratili sushijem i pizzom

VIDEO

Barcelona je pobijedila Espanyol 2-0 u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Kupa kralja i prošla među četiri s ukupnih 2-1. 

Nakon utakmice na Nou Campu nasumičnim izborom na dopinško testiranje morali su Ivan Rakitić i Sergi Roberto, koji su vrijeme kratili sushijem i pizzom.

- S velikim Sergi Robertom čekam doping test - napisao je Raketa.

Espanyol je oštećen, ali ne za penal

Kod 2-0 za Barcelonu Jordi Alba sapleo je Gerarda Morena, ali bivši španjolski sudac Andujar Oliver rekao je kako je faul počeo izvan 16 metara.

- Mateu Lahoz bio je u pravu što nije svirao penal, ali morao je svirati faul jer je prekršaj počeo izvan 16 metara - rekao je Andujar Oliver za Marcu.

Da je Espanyol zabio, prošao bi dalje s 2-1 porazom zahvaljujući golu u gostima i 1-0 pobjedi iz prve utakmice.

Nije Andujar Oliver komentirao kriterij Lahoza kod žutih kartona, a mogao je.

Igrači Espanyola najviše su tukli Messija i Suareza, sudac je komotno mogao poslati barem jednoga na prijevremeno tuširanje, ali nije.

Spanish King

Osmi polufinale zaredom

Espanyol je priredio veliko iznenađenje u prvoj utakmici četvrtfinala koju je dobio 1-0 na svom terenu. Ali Barcelona nije izgubila dvomeč u kupu pet godina, a Espanyol joj je na Nou Campu obično mušterija koja se kući vraća pune mreže.

U zadnjih pet utakmica u La Ligi i Kupu kralja na Nou Campu Barca je svom gradskom rivalu utrpala 23 gola, a primila samo tri. Ovaj put i dva su bila dovoljna za prolaz u polufinale, osmu sezonu zaredom što je Barceloni rekord. 

Spanish King

Coutinho: Ovo je bila posebna noć

Prve minute u dresu Barcelone odigrao je i čovjek od 160 milijuna eura, pojačanje iz Liverpoola, Philippe Coutinho, koji je zamijenio Andresa Iniestu u drugom dijelu.

- Bila je to posebna noć za mene, bio sam malo nervozan, ali navijači su me sjajno dočekali pa je i to prošlo. Gušt je bio igrati s Messijem, Suarezom i ostalima - rekao je Brazilac nakon što je odigrao nešto više od 20 minuta.

- U njega polažemo velike nade. Dobili smo igrača koji odgovara našem stilu igre. Bio je dobar u debiju, bit će još bolji - rekao je trener Ernesto Valverde.

Spanish King Spanish King Spanish King Spanish King

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani