Obavijesti

Sport

Komentari 19

Igrat ću još 10 godina, a žalim što nisam smio na Old Trafford

Igrat ću još 10 godina, a žalim što nisam smio na Old Trafford
1

'Koliko još mogu igrati? Ryan Giggs je igrao do 40. Nadam se da ću ja do 41. Osjećam se fantastično u ovom trenutku', rekao je hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić u razgovoru za GQ

VIDEO

Iduću srijedu odigrat će se možda i najzanimljiviji par četvrtfinala Lige prvaka. Barcelona stiže na noge Manchester Unitedu koji je u naletu, a tu je utakmicu za GQ magazin najavio hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić koji se veseli okršaju.

Ovo će mu biti prvi put da će zaigrati na Old Traffordu, a jedinu priliku za to propustio je 2013. na prijateljskoj utakmici Seville (za koju je tada nastupao op.a.) i Manchester Uniteda. Sevilla je tada poslala rezervnu momčad na oproštajnu utakmicu Rija Ferdinanda, a Raketi trener nije dao da igra jer je večer prije nastupio u utakmici kvalifikacija za Europsku ligu pa je hrvatski veznjak sve gledao u ulozi promatrača s tribina.

- Želio sam igrati te večeri na Old Traffordu, ali mi nisu dozvolili. Prvi put sam Trafford vidio 1996. kada je Hrvatska nastupila na njemu na Euru protiv Njemačke. Pobijedili su nas 2-1, ali je cijeli svijet saznao za Hrvatsku - kazao je Raketa za GQ.

Mourinho ga obožava

Rakitića je nedavno nahvalio Jose Mourinho, kazao je da je Raketa jedan od najpodcjenjenijih igrača ikad.

- Predivno je to čuti, čak me ni otac ne bi toliko nahvalio. On je jedan od najboljih trenera svijeta i naravno da mi takve pohvale podižu samopouzdanje. Želim Mourinha vidjeti opet u nogometu - rekao je hrvatski veznjak i tako još jednom potvrdio međusobno uvažavanje s portugalskim trenerom.

Osvrnuo se potom na utakmicu Manchestera i Barcelone. Prema 'crvenim vragovima' ima veliki respekt.

- Gledali smo ih, znamo koliko su jaki u ovom trenutku. Imaju dobre rezultate, utrpali su tri gola PSG-u. Imaju organiziranu momčad punu mladih igrača - rekao je Raketa.

Barcelona mu ne nudi novi ugovor

Sve više se šuška da će Rakitić na ljeto promijeniti sredinu, a kao jedna od mogućih destinacija spominje su upravo Manchester United.

- Po dolasku u Barcelonu potpisao sam ugovor od četiri i pol godine. Dio sam najvećeg kluba na svijetu i to me čini ponosnim Obožavam nogomet, nikad mi nije dosadno, ako mi postane dosadno neću se više baviti nogometom - kazao je zagonetno Raketa.

Trenutno ima 31 godinu. a smatra da će igrati još barem deset godina.

- Koliko još mogu? Ryan Giggs je igrao do 40. Nadam se da ću ja do 41. Osjećam se fantastično u ovom trenutku - završio je jedan od najpouzdanijih igrača kluba iz Katalonije.

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...