Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
60 komentara

Rakitić s Hajdukovim dresom: Ha, možda tu i završi karijeru

Ivanove veze sa Splitom jake su u posljednjih osam godina, kad se zbližio s Gordanom Boljatom - Gogom i Markom Bralićem - Ketom, koji mu je i vjenčani kum. A oni su mu priredili iznenađenje

Foto: Tomislav Gabelić/24sata
60 komentara

Završila je jedna od najiščekivanijih ovogodišnjih konferencija za medije u hrvatskoj reprezentaciji, ona Ivana Rakitića (31) koji je propustio dva uzastopna okupljanja "vatrenih" u lipnju i rujnu, a onda je na red došlo nešto sasvim drugo.

Među okupljenima u dvorani hotela Lav u Splitu bio je Gordan Boljat - Gogo (44), Rakitićev prijatelj i ugostitelj koji je Ivanu na izlasku darovao dres Hajduka s njegovim prezimenom i brojem 4. Pa su se vratili pred reklamni pano saveza na zajedničko fotografiranje.

- Pozdrav od prijatelja iz Splita, evo ti jedan sveti dres. Ipak na kraju karijere možda moj prijatelj dođe igrati u Hajduka - poručio je sa smiješkom Boljat.

RAKITIĆ O REPREZENTACIJI 'To je bilo bolno čuti! Pa ja sam zbog Hrvatske ostavio baš sve'

Boljat je bio na druženju uz novinare i Rakitićeva vjenčanog kuma Marka Bralića - Keta, s kojima se Ivan zbližio nakon što je došao igrati turnir "Četiri kafića" 2011. i otad su nerazdvojni.

Boljat i Bralić redovito su na svim većim utakmicama Barcelone, dolazili su i u svlačionicu i zaslužni su što se Lionel Messi fotografirao s Hajdukovim šalom. A ovo ljeto Ivan je s obitelji ljetovao na Šolti i završio je izgradnju kuće koja je tik uz Ketinu.

Želja Rakitićevih dvojice prijatelja da Ivan dođe igrati u Hajduk nije od jučer, više su je puta iskazivali i, kad su oni u pitanju, nije nemoguće da se i ostvari.

Naši partneri pišu
Message