Obavijesti

Sport

Komentari 115

Maestralna predstava Rakete: Golčina, asistencija i stativa...

Maestralna predstava Rakete: Golčina, asistencija i stativa...
2

Barcelona je pobijedila trećeligaša Huescu 4-0 u španjolskom kupu. Ivan Rakitić je zabio majstorski gol iz slobodnjaka, asistirao je Iniesti za 2-0 i pogodio je stativu...

VIDEO

Bio je najbolji na terenu. Zabijao je, asistirao, pogodio stativu, vodio igru Barcelone... Ivan Rakitić prekrasnim golom iz slobodnjaka s 25 metara trećeligašu Huesci u španjolskom kupu predvodio je Barcelonu do uvjerljivog slavlja 4-0.

VIDEO

Hrvatski veznjak još je upisao i asistenciju Andresu Iniesti. Uz to je i pogodio stativu iz slobodnjaka. Sve to u prvom poluvremenu utakmice na stadionu Huesce na sjeveroistoku Španjolske. Luis Enrique izvadio ga je iz igre u 64. minuti.

Raketin gol za vodstvo u 13. minuti bio je pravo remek djelo. Namjestio je hrvatski reprezentativac loptu na 25 metara i fantastično pogodio. Ni puno bolji golmani ne bi mogli ništa kod ovakvog udarca našeg reprezentativca.

Barcelona nije igrala u punom sastavu. Messi, Suarez, Neymar, Xavi, Busquets i Mascherano nisu ni na klupi. No Raketa i Iniesta bili su prejaki za Huescu.

Rakitiću je ovo bio četvrti gol za Barcelonu otkako je stigao iz Seville. I prvi put da je na jednoj utakmici u dresu katalonskog kluba zabio i asistirao. Barca je u drugom dijelu zabila još jedan gol, Rafinha je poslao loptu u mrežu za konačnih 4-0.

Barcelonu u sljedećoj utakmici na Nou Campu čeka protivnik koji tamo u prvenstvu nije slavio pet godina. Gradski derbi protiv Espanyola na rasporedu je u nedjelju. A uzvrat protiv Huesce Katalonci igraju za dva tjedna.

Najbolji veznjak

Ivan Rakitić ove je sezone izravno sudjelovao kod najviše golova od svih Barceloninih veznih igrača. Hrvatski reprezentativac zabio je četiri gola uz jednu asistenciju. Na utakmici protiv Huesce prvi je put u dresu Barce zabio i asistirao.

Aspas zabio "hat-trick" za četiri minute

Atletico Madrid i Sevilla bez većih problema prošli su svoje protivnike u španjolskom kupu. Atletico je s 3-0 bio bolji kod niželigaša L'Hospitaleta. Zabili su Griezmann, Gabi i Rodriguez. Mario Mandžukić nije bio ni na klupi.

Sevilla je bila bolja od Sabadella, a briljirao je Aspas, napadač na posudbi iz Liverpoola. U 5-1 pobjedi Seville zabio je "hat-trick" u samo četiri minute (59, 61, 63).

Španjolski kup:

  • L'Hospitalet - Atletico Madrid 0-3 (Griezmann 67, Gabi 81 (p), Rodriguez 90)
  • Huesca - Barcelona 0-4 (Rakitić 13, Iniesta 16, Pedro 39, Rafinha 72)
  • La Coruna - Malaga 1-1 (Toche 69 / Camacho 11)
  • Sevilla - Sabadell 5-1 (Gameiro 34, Aspas 58, 60, 62, Deulofeu 80 / Collantes 21)
  • Granada - Cordoba 1-0 (Cordoba 26)
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 115
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju