Obavijesti

Sport

Komentari 10

Ramos izmislio ponudu PSG-a da bi ucijenio Florentina Pereza

Ramos izmislio ponudu PSG-a da bi ucijenio Florentina Pereza

Španjolski mediji tvrde da je početkom tjedna Florentino Perez poručio Ramosu da je to njegova posljednja ponuda i da je slobodan pregovarati s drugim klubovima. Ipak, on bi radije ostao...

VIDEO

Real Madrid i kapetan i stup obrane Sergio Ramos (34) još uvijek nisu dogovorili produljenje ugovora, a ako je vjerovati španjolskom listu El Paisu do toga neće ni doći.

Ramosu aktualni ugovor ističe na kraju sezone, ali 'kraljevski klub' ne pristaje na njegove uvjete, ni obrnuto. Već je stara priča da Perez igračima starijim od 33 godine nudi samo jednogodišnji ugovor i smanjenje plaće sa 12 na 10,8 milijuna eura, a Ramos misli da zaslužuje dvogodišnji ugovor i jednaku plaću.

Podsjetimo, naš Luka Modrić sve je dogovorio s klubom, a uskoro bi sve trebalo biti i zapečaćeno. Gospodski je pristao na manju plaću i jednogodišnji govor zbog pandemije korona kriza koja je potresla svjetsku ekonomiju, pa tako i nogometnu.

El Pais tvrdi da je početkom tjedna Florentino Perez poručio Ramosu da je to njegova posljednja ponuda i da je slobodan pregovarati s drugim klubovima. Ramos bi, navodno, ipak htio ostati u klubu u kojem je osvojio pet La Liga i četiri Lige prvaka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
La Liga Santander - Real Madrid v Barcelona

Španjolci također tvrde da je Ramos u pregovorima s Perezom rekao da mu PSG nudi 20 milijuna eura godišnje. Predsjednik Reala je odmah provjerio informaciju kod svojeg prijatelja Nassera Al-Khelaifija, predsjednika PSG-a.

- To ne samo da nije istina, nego je i glupost! 20 milijuna eura je više nego što godišnje zarađuje Mbappé. Previše ljudi koristi PSG kako bi si povećali cijenu - poručio je Perezu.

Kada je Perez saznao kako ga je Ramos pokušao 'zavaljati', poručio mu je:

- Odlično za tebe. Prihvati tu njegovu super ponudu.

Je li došao kraj Ramosa u 'madridskom klubu' gdje se etablirao kao jedan od, ako ne i najbolji stoper modernog nogometa. U klub je došao 2005. za 27 milijuna eura i bio jedan od najvažnijih igrača u brojnim uspjesima madridskog kluba. Iako na prvu zvuči nevjerojatno da španjolski stoper nastupa za neki drugi klub, podsjetimo da Real Madrid ima podužu povijest otpisivanja klupskih ikona.

Raul, Casillas i Cristiano Ronaldo su samo jedni od njih... 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram