Obavijesti

Sport

Komentari 146

Leo sucu: Zas*ao si; Stručnjak: Messi je morao biti isključen!

Leo sucu: Zas*ao si; Stručnjak: Messi je morao biti isključen!
1

Ako je to doista rekao, morao je dobiti crveni karton. Nema veze kako se igrač zove, imao je već žuti karton i sudac ga je morao isključiti, rekao je Asov sudački ekspert

VIDEO

U vatrenom El Clasicu Barcelona i Real odigrali su 2-2. Kao što je i uobičajeno za derbije ovih dvaju protivnika, o ovoj će se utakmici pričati danima. Najveći susret na Iberijskom poluotoku imao je sve - lijepe akcije, spektakularne golove, žute kartone, isključenje, dvojbene sudačke odluke...

- Imali smo kontrolu utakmice s igračem više, individualna kvaliteta presudila je kod gola za 2:1, a nama je u drugom dijelu nedostajao Cristiano Ronaldo. Rezultat je pošten, iako je sudac mogao svirati penal na Marcelu - izjavio je Brazilac Casemiro bocnuvši suca Hernandeza, ali se potom vrlo brzo ogradio:

- Moramo jasno reći da na konačan rezultat utakmice nije utjecala sučeva pogreška. Ne smijemo pričati o arbitru, on uvijek pokušava dati najbolje od sebe.

Pred novinare je stao i trener kraljevskog kluba Zinedine Zidane koji se u tunelu srdačno pozdravio s Andresom Iniestom.

- Vidjeli smo jako dobru nogometnu utakmicu, remi je u potpunosti zaslužen. U drugom dijelu smo bili brzopleti - prokomentirao je legendarni francuski stručnjak osvrnuvši se potom na suđenje:

- Sucu je bilo jako teško, bilo je tu svega, ali ništa nije utjecalo na konačan ishod utakmice - pomirljivo je izjavio 45-godišnjak.

Za razliku od svojih suigrača i trenera, nešto oštriji u izjavama bio je Marcelo:

- Mislim da je bio penal. Zaslužili smo pobjedu. Sergi Roberto je zasluženo isključen, samo sam osjetio udarac u lice. VAR? Uništio bi draž nogometa, ne sviđa mi se.

Realovci bijesni na suca: Je li ih sudac oštetio protiv Barce?
Realovci bijesni na suca: Je  li ih sudac oštetio protiv Barce?

Sergio Ramos nije mogao prežaliti podjelu bodova:

- El Clasico nije bilo koja utakmica. Došli smo ovdje pobijediti, htjeli smo prekinuti Barcelonin niz od 42 utakmice bez poraza - izjavio je kapetan 'los blancosa' prokomentiravši potom incident sa Suarezom, kada realovci nisu izbacili loptu dok je Urugvajac ležao ozlijeđen:

- Htjeli smo pobijediti, a poznavajući Suareza i njegov stil, nismo htjeli izbaciti loptu. Pa nismo mi ovdje da nekoga učimo ponašanju.

Messi je je trebao dobiti drugi žuti

Za kraj je španjolski stoper iznio detalj kojim su se kasnije bavili i španjolski mediji:

- Messi je u poluvremenu vršio pritisak na suce u tunelu - rekao je Realov kapetan.

Kamere su u prijenosu pokazale kako Messi sucu Alejandru Hernandezu izlazeći u poluvremenu govori: 'Zas*ao si, zas*ao si, zas*ao si! Poklanjaš im stvari!' Odnosilo se to na crveni karton Sergi Robertu na isteku prvog poluvremena.

A to je, prema mišljenju Asova sudačkog eksperta Ituraldea Gonzaleza, sasvim dovoljno za drugi žuti i isključenje Messija.

- Ako je to doista rekao, morao je dobiti crveni karton. Nema veze kako se igrač zove, imao je već žuti karton i sudac ga je morao isključiti - rekao je Gonzalez.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 146
VIDEO

Futsal Dinamo obranio naslov prvaka Hrvatske! Pred više od 5000 navijača dobili Omišane
DINAMO - OLMISSUM 3-1

Futsal Dinamo obranio naslov prvaka Hrvatske! Pred više od 5000 navijača dobili Omišane

Od prve minute nije bilo upitno tko će slaviti u Draženovom domu. Jako su dobro krenuli domaći i nastavili kroz cijeli susret, a Omišanima nisu uspjeli napraviti razliku s golmanom igračem

Iza kulisa Hajdukove potrage za stručnjacima: Slaven Bilić otpao i Hrvat će biti sportski direktor!
BLIŽI SE KRAJ

Iza kulisa Hajdukove potrage za stručnjacima: Slaven Bilić otpao i Hrvat će biti sportski direktor!

Plus+ Početkom sljedećeg tjedna Hajduk bi trebao objaviti ime novog sportskog direktora, taj će čovjek imenovati i novog trenera, a tek potom kreće slaganje momčadi za sljedeću sezonu.
Gdje gledati Fury - Usik: Sve što trebate znati o meču stoljeća
SVE O BORBI

Gdje gledati Fury - Usik: Sve što trebate znati o meču stoljeća

Prema saznanjima Fury će za borbu zaraditi 105 milijuna dolara, dok će Usik zaraditi 45, ali od toga će donirati milijun i pol dolara za Ukrajinu