Obavijesti

Sport

Komentari 12

Ranieri neće gledati utakmicu koja mu može donijeti naslov

Ranieri neće gledati utakmicu koja mu može donijeti naslov
1

Remi je pošten rezultat. U prvih petnaest minuta bili smo malo uplašeni, ali zabili smo u pravom momentu za povratak i dobili dodatnu vjeru u svoje mogućnosti

VIDEO

Večerašnjom utakmicom Chelseaja i Tottenhama (21h) mogla bi se zatvoriti utrka za prvaka Engleske u slučaju da 'bluesi' ostanu neporaženi. Jučerašnjim remijem Manchester Uniteda i Leicestera, 'lisice' su napredovale korak prema senzaciji kataklizmičnih razmjera. Nedostaju im još dva boda kako bi osigurali prvo mjesto, bez obzira na eventualni učinak 'spursa' tri kola prije kraja.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Bez obzira na sve moguće matematičke kombinacije, projektant čuda Claudio Ranieri djeluje vrlo mirno. Objašnjava da neće stići pogledati duel direktnog konkurenta za naslov.

- Volio bih gledati tu utakmicu, ali putujem za Italiju. Moja majka ima 96 godina i želim ručati s njom. Ja sam zadnji čovjek u Engleskoj koji će saznati rezultat utakmice - rekao je menadžer Leicestera pa dodao:

- U mojim zamislima, Tottenham je dobio sve tri utakmice do kraja. Fokusirani smo na iduću utakmicu protiv Evertona. Moramo ostati koncentrirani do kraja!

Teško osvojenim bodom na Old Traffordu je zadovoljan.

'Rooney je zaslužio drugi žuti'

- Mi nismo u Manchester došli osvojiti titulu, došli smo ovdje pružiti odličan performans budući da smo bili svjesni težine izazova - govori Talijan pa nastavlja:

- Remi je pošten rezultat. U prvih petnaest minuta bili smo malo uplašeni, ali zabili smo u pravom trenutku za povratak i dobili novo samopouzdanje.

REUTERS/PIXSELL

Nedjeljnju jurnjavu sudio je Michael Oliver čije će suđenje biti tema brojnih rasprava za ovaj tjedan. Ranieri je poznat kao trener koji rijetko komentira sudačke odluke, međutim, ponudio je svoje viđenje situacije.

- Rooney je zaslužio drugi žuti karton! Faulirao je Demaraija Graya na rubu šesnaesterca i to je bilo za isključenje. Ali, prihvaćam odluku sudaca - zaključuje popularni Tinkerman.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...