Obavijesti

Sport

Komentari 43

Razbio mu nos zbog djevojke? Tučnjava u Istrinoj svlačionici

Razbio mu nos zbog djevojke? Tučnjava u Istrinoj svlačionici
1

Prije treninga momčadi u utorak napadač Istre 1961, udario je šakom u glavu mladog golmana pulskog prvoligaša i razbio mu nos. Policija još "traži počinitelja"...

VIDEO

Nogometaši i drugi zaposlenici Istre 1961 mjesecima nisu dobili plaću. Iako se to ne odražava previše na rezultatima u MAXtv Prvoj ligi, gdje Puljani drže vrlo dobru petu poziciju, situacija u svlačionici nije dobra. A na treningu u utorak eskalirala je u nasilje.

Prije popodnevnog treninga crnogorski napadač Stefan Nikolić (25) udario je šakom u glavu srpskog golmana Miloša Ostojića (19) pri čemu mu je nanio frakturu nosa, piše Goal

PU istarska javila je kako je mladić teže ozlijeđen te da mu je pružena pomoć u OB Pula, dok lokalni mediji pišu kako je razlog obračuna djevojka.

Nataša Vitasović iz policije kaže kako su dojavu zaprimili 29. rujna oko 15:40 te da je u prostorijama na stadionu u Ulici Marsovo Polje u Puli teže ozlijeđen 19-godišnjak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Iako je jasno tko je odgovoran za ozljede mladog golmana, policija tvrdi kako "službenici poduzimaju mjere i radnje na pronalasku počinitelja". Reagirao je i klub odnosno njegov izvršni direktor, Amerikanac Michael Glover, koji kaže kako je razmirica između Crnogorca i Srbina riješena.

"Prepirka između dvojice naših igrača ne može se pripisati klubu niti ima veze s klubom niti s njihovim ulogama ili tretmanom u klubu. Radilo se o osobnoj razmirici između dvojice mladića koja je sada riješena. Klub će svakako riješiti ovaj slučaj interno budući da se taj događaj negativno odrazio na klub i trenera koji je odgovoran za njih", stoji, između ostalog, u priopćenju.

"Čak i kada klub ili nogomet nisu izravno uključeni, obvezni smo reagirati. Važno nam je kao organizaciji da igrači u svakom trenutku znaju da su odgovorni članovi zajednice u kojoj igraju i regije koju predstavljaju."

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu