Sport

Komentari 3

Real dolazi po Marka: Sve ima u Zagrebu, neka završi školu...

Real dolazi po Marka: Sve ima u Zagrebu, neka završi školu...

ŽELI IGRATI Kako Cibona sad izgleda, za Marka ima mjesta u prvoj momčadi. Iako ima 16 godina, kaže otac Franjo Arapović, za čijeg se sina interesira Real Madrid

Interes za Marka već dugo postoji. No prvo treba završiti školu, ostale su mu još dvije godine do kraja srednje, rekao je proslavljeni hrvatski košarkaš Franjo Arapović.

Za njegova sina Marka (16) ozbiljan interes pokazao je madridski Real.

- Ne želim da se piše o tome, treba dijete pustiti da radi - istaknuo je Franjo, koji nije želio odgovoriti hoće li mu sin otići u Real i prije završetka srednje škole.

- Nismo o tome razmišljali. Dobro se razvija, sve ima u Zagrebu - dodao je Franjo, koji ipak nije zadovoljan slabom minutažom koju Marko ima u Ciboni. Često trenira s prvom momčadi, ali ne igra.

- Nismo jako nezadovoljni, Marko igra za Kaptol i juniore Cibone. Ne nazaduje. No sigurno bismo voljeli da više igra s prvom momčadi - kaže stariji Arapović.

A u Ciboni na Marka računaju dugoročno. Iako s njim imaju potpisan ugovor o sportskom usavršavanju, prema kojemu može otići ako želi.

- Želimo da Marko dugo ostane u našem klubu. Sa Šarićem i Mazalinom čini kostur igrača koji će nositi Cibonu. Već iduće godine bit će među važnijim igračima - tvrdi direktor kluba Zdenko Antunović, no Franjo vjeruje da je njegov sin mogao već ove sezone dobiti pravu priliku.

- S obzirom na to kako Cibona igra, za Marka je u momčadi bilo mjesta - istaknuo je Franjo.

Cibona se želi riješiti D. J. Strawberryja i na njemu zaraditi 150.000 dolara. Njega bi želio njemački Bamberg.

Najčitaniji članci