Obavijesti

Sport

Komentari 50

Real i Barca ipak izbjegli jedni druge, Sevilla je pod istragom

Real i Barca ipak izbjegli jedni druge, Sevilla je pod istragom
4

Barcelona je u četvrtfinalu kupa izvukla Sociedad, Real ide na Celtu. Španjolski nogometni savez otvorio je istragu nakon što su navijači Seville vrijeđali Realovog stopera Sergija Ramosa

VIDEO

Barcelona protiv Real Sociedada, Real Madrid na Celtu, Atletico protiv Eibara, Alcorcon - Deportivo. To su parovi četvrtfinala španjolskog kupa određeni ždrjebom u petak. Ništa od El Clasica već u ovoj fazi Kupa kralja.

Barca putuje na uvijek nezgodnu Anoetu gdje je zadnji put pobijedila 2007. godine, no barem će uzvrat igrati na svom Nou Campu. Real Madrid ne bi trebao imati većih problema protiv Celte nakon što je u osmini finala izbacio Sevillu.

Raketu dočekuju kao Boga, meni psuju majku

Real je u prvoj utakmici uz dva neregularna gola slavio 3-0, a u uzvratu se spasio poraza golom Benzeme u sudačkoj nadoknadi (3-3). Prije toga Sergio Ramos zabio je 'panenku' iz penala, a događaji koji su uslijedili natjerali su Španjolski nogometni savez da pokrene istragu nakon koje bi Sevilla mogla biti u gadnim problemima.

Dio domaćih navijača vrijeđao je Sergija Ramosa, bivšeg igrača Seville, a umalo ga je pogodila i jedna boca. Uvrede su se nastavile i nakon utakmice kad su navijači dočekali Ramosa ispred stadiona te ga još dodatno propisno izvrijeđali.

- Rakitića dočekuju kao Boga, a meni psuju majku i obitelj. Dosta mi je više toga. Nisam pokazao nepoštovanje prema navijačima Seville, baš suprotno. Od onih koji su fer sam tražio oprost, a ovi koji cijelu utakmicu vrijeđaju mene i moju majku - za njih me uopće nje briga - rekao je Ramos nakon incidenta na Mestalli.

I Ramos je provocirao

Zanimljivo, Ramos nije spomenut u istrazi, iako je bespotrebno odgovarao na provokacije i još dodatno razbjesnio navijače. Bit će zanimljivo vidjeti i što će reći prvi čovjek La Lige Javier Tebas, inače navijač Reala.

Upravo je Tebas kritizirao igrače Barcelone zbog naglašavanja učinka bačene boce prema njima na utakmici protiv Valencije na Mestalli nazvavši ih čunjevima.

- Mene je bilo sram to gledati. Pa to gledaju i djeca. Barcelonini igrači bili su kao čunjevi na kuglanju. Neymar je provocirao navijače i to mi se ne sviđa. Moramo iskorijeniti takvo ponašanje - rekao je tada Javier Tebas.

Barcelona ga je zbog te izjave odlučila tužiti.

Football Soccer - Sevilla v Real Madrid - Spanish King
Football Soccer - Sevilla v Real Madrid - Spanish King Football Soccer - Sevilla v Real Madrid - Spanish King
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'
NEPOTREBNA SCENA

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše