Obavijesti

Sport

Komentari 136

Sevilla pokradena: Pogledajte smiješni penal na našem Luki

Sevilla pokradena: Pogledajte smiješni penal na našem Luki
1

Sevilla je drastično oštećena protiv Reala na Bernabeuu. Real je zabio tri gola, od kojih je dva dobio na poklon. Posebno je nevjerojatan penal na Luki Modriću kojeg je faulirao - njegov suigrač

VIDEO

Sevilla je ogorčena suđenjem Mateua Lahoza u prvoj utakmici osmine finala Kupa kralja. Real je nakon velikog sudačkog poguranca slavio 3-0 na Bernabeuu.

- Napravio je veliku pogrešku kod prvog i trećeg gola Reala. Morata je napravio prekršaj koji je prethodio prvom golu, a penal za Real koji je Lahoz sudio na Luki Modriću nije bio - rekao je bivši sudac Andujar Oliver za Marcu.

Taj penal posebna je priča. Real je zabio za 3-0 u 44. minuti preko Jamesa Rodrigueza s bijele točke. E sad, prekršaja je bilo, ali Jamesa na Luki. Mateu Lahoz vidio je guranje u šesnaestercu, ali nije vidio da je Modrića gurnuo suigrač, a ne protivnički igrač. Lahoz je pokazao na bijelu točku i još dao igraču Seville žuti karton. Odluka je to kojoj se smije cijela Španjolska. Ali Sevilli nije smiješno.

POGLEDAJTE SMIJEŠAN PENAL

Bože, kakva sramota

Ogorčen je bio treći golman Seville David Soria, koji nije bio u momčadi za utakmicu, ali je tijekom nje na društvenoj mreži napisao: "Bože, kakva sramota".

Trener Seville nije se htio upuštati u takve rasprave.

- Ne želim analizirati sudačke odluke. To ne radim. Real je ukupno gledajući napravio razliku. Nama preostaje boriti se do kraja u uzvratu - rekao je Jorge Sampaoli, koji je iznenađujuće mirno prihvatio nevjerojatne pogreške na štetu njegove momčadi.

Zidane je na Sevillu poslao kombinirani sastav. I dok su se Ronaldo, Bale i Benzemna odmarali, hrvatski virtuoz igrao je od prve minute. Luka Modrić opet je bio među najboljima, a u 15. minuti umalo je zabio "škaricama". No njegovu predstavu i uvjerljivu pobjedu Reala zasjenio je očajni sudac Mateu Lahoz.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 136
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka