Obavijesti

Sport

Komentari 18

Real jedva do pobjede bez Luke Modrića: Skoro ispustio vodstvo

Real jedva do pobjede bez Luke Modrića: Skoro ispustio vodstvo

Prilikom vodstva od 2-1 za Real Madrid, u 90. minuti je Kroos izbio loptu sa gol-crte i tako spasio Real od slične sudbine kakva je u subotu zadesila Barcelonu

VIDEO

Real Madrid svladao je Rayo Vallecano sa 2-1 (2-0) i privremeno zasjeo na vrh ljestvice španjolske La Lige, a dvoboj protiv gradskog suparnika propustio je Luka Modrić zbog snažne prehlade, objavio je madridski klub.

Pokretanje videa...

Luka Modrić 01:55

Još nije poznato o kakvoj se vrsti prehlade radi i hoće li kapetan hrvatske reprezentacije biti spreman za posljednje dvije utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022. u Kataru, koje su na rasporedu sljedeći tjedan, 11. studenoga na Malti, a 14. studenoga protiv Rusije u Splitu.

UEFA Champions League football match - Inter - FC Internazionale vs Real Madrid

I bez Modrića njegovi su suigrači došli do osme prvenstvene pobjede u ovoj sezoni te izbili na vrh ljestvice sa 27 bodova, dva više od do danas vodećeg Real Sociedada.

Vodeći pogodak za Real protiv Rayo Vallecana postigao je u 14. minuti Toni Kroos na asistenciju Asensija. U 38. minuti je David Alaba sjajnim dodavanjem poslužio Karima Benzemu koji je povećao prednost "kraljevskog kluba". Real je na kraju morao strijepiti za pobjedu. Radamel Falcao je u 77. minuti smanjio zaostatak Rayo Vallecana, ali je zbog ozljede morao napustiti igru već četiri minute poslije. U 90. minuti je Kroos izbio loptu sa gol-crte i tako spasio Real od slične sudbine kakva je u subotu zadesila Barcelonu.

LaLiga - Real Madrid v Rayo Vallecano

Naime, Katalonci su ispustili tri pogotka prednosti nakon prvog poluvremena na gostovanju u Vigu, gdje je domaća Celta pogotkom u završnici dvoboja uspjela osvojiti bod, a konačan rezultat je bio 3-3. 

Barcelona je odigrala furiozno prvo poluvrijeme. Već u 5. minuti mrežu je zatresao Ansu Fati. U 18. minuti je Barcelonin kapetan Sergio Busquets postigao svoj prvi pogodak u La Ligi nakon dvije godine, a u 34. minuti je Memphis Depay glavom poslao loptu u mrežu na ubačaj Jordija Albe.

LaLiga - Real Madrid v Rayo Vallecano

No, u nastavku je Celta zaigrala mnogo bolje što je rezultiralo i pogocima. U 52. minuti je Iago Aspas postigao prvi pogodak za domaću momčad, a Nolito je u 74. minuti potpuno smanjio zaostatak Celte. U šestoj minuti sučevog dodatka kapetan domaćih Iago Aspas svojim je drugim pogotkom na utakmici, sjajnim udarcem s ruba kaznenog prostora postavio konačnih 3-3.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Futsal Dinamo obranio naslov prvaka Hrvatske! Pred više od 5000 navijača dobili Omišane
DINAMO - OLMISSUM 3-1

Futsal Dinamo obranio naslov prvaka Hrvatske! Pred više od 5000 navijača dobili Omišane

Od prve minute nije bilo upitno tko će slaviti u Draženovom domu. Jako su dobro krenuli domaći i nastavili kroz cijeli susret, a Omišanima nisu uspjeli napraviti razliku s golmanom igračem

Marca: U Realu su preko noći promijenili odluku oko Modrića
ODLUKA ZA LUKU

Marca: U Realu su preko noći promijenili odluku oko Modrića

Hrvat je preuzeo svoju novu ulogu u momčadi, a ono što je pokazao je da u onim minutama koje ima, pa čak i kada je starter, nastavlja biti odlučujući, hvali Marca Modrića
Ivanković o Livaji na padelu i izletu igrača na Hvar: Morali su biti pametniji, pogriješili su...
TRENER HAJDUKA O AKTUALNOSTIMA

Ivanković o Livaji na padelu i izletu igrača na Hvar: Morali su biti pametniji, pogriješili su...

Livaja je i dalje ozlijeđen, Perišić će opet zaigrati u prvih 11, povratnik Melnjak mogao bi dobiti minutažu do kraja sezone, a Sahitiju je oko još bolno i propustit će Goricu. Odjidja? Najlakše sve prebaciti na mlade