Sport

Komentari 2

Real se odrekao velike hrvatske nade: Sada odlazi u Crnu Goru...

Real se odrekao velike hrvatske nade: Sada odlazi u Crnu Goru...

ABA liga bit će kudikamo prikladnije mjesto za razvijanje Tišmina talenta, a koji je nedavno osvanuo i na širem popisu hrvatske reprezentacije. Za krilo mekane ruke od 205 cm Studentski centar trebao bi biti samo usputna stanica prema NBA ligi

Boris Tišma (19), član one zlatne kadetske generacije koja je 2018. postala prvak Europe, svoj će talent nastaviti razvijati u - Crnoj Gori. Sveprisutni Miško Ražnatović, igračev menadžer, potvrdio je da će Real Madrid i španjolsku ligu zamijeniti Studentskim centrom, novim članom ABA lige i filijale Budućnosti, s kojim je potpisao višegodišnji ugovor. 

Tišma, koji bi sljedećeg ljeta trebao izaći na NBA draft, a prognoze kazuju da će biti u prvoj rundi, s 13 je godina iz Dubrave preselio u Madrid i u siječnju prošle godine, mjesec dana prije 18. rođendana, debitirao za prvu momčad Kraljevskog kluba. Koji ga se sada, i dalje u tinejdžerskim godinama, posve odrekao.

Odigrao je Tišma nakon debija još dvije utakmice za Real koji ga je potom posudio imenjaku iz Betisa, a za koji je skupio 11 utakmica. 

ABA liga bit će kudikamo prikladnije mjesto za razvijanje Tišmina talenta, a koji je nedavno osvanuo i na širem popisu hrvatske reprezentacije. Za krilo mekane ruke od 205 cm Studentski centar trebao bi biti samo usputna stanica prema NBA ligi...