Obavijesti

Sport

Komentari 16

Realovce imam na WhatsApu, grupu sam nazvao 'Čestitke!'

Realovce imam na WhatsApu, grupu sam nazvao 'Čestitke!'
1

Katalonski div Barcelona trenutno bježi najvećem rivalu Real Madridu 15 bodova na domaćoj tablici, a Barcelonin stoper Gerard Pique (31) ih gotovo nikad ne zaboravi podsjetiti na to...

VIDEO

Zvijezda Barcelone Gerard Pique otkrio je da koristi tajnu WhatsApp grupu kako bi zajedno sa suigračima s vremena na vrijeme stavio sol na ranu rivalima iz Madrida.

Klub sa Camp Nou-a blizu je osiguravanja prvog mjesta na domaćoj tablici i u mogućnosti su završiti sezonu bez ijednog poraza, a trenutno najvećim rivalima bježe čak 15 bodova.

Modrić Madriđanima: Dovedite Delea Allija kao moju zamjenu
Modrić Madriđanima: Dovedite Delea Allija kao moju zamjenu

Real je prvi dio sezone igrao jako loše i tako su zamalo ostali bez Lige prvaka iduće sezone, ali oporavak potaknut glavnom zvijezdom Cristianom Ronaldom barem ih je spasio tog srama da se ne kvalificiraju na natjecanje koje su prošle godine osvojili.

U svemu tome Pique je sebi našao zabavu i nije propustio niti jednu priliku da kolegama iz Madrida da do znanja tko je trenutno glavni. Napravio je grupnu poruku kako bi Barcelonini Španjolci mogli zezati Realovce.

- Otkrit ću vam jednu tajnu - rekao je 31-godišnjak za The Player's Tribune

- Svi znaju da nogometaši imaju grupne poruke na WhatsAppu. Ja imam jednu samo sa 'starim' prijateljima, jednu sa suigračima iz Barcelone. Ali, moja najdraža poruka mogla bi vas iznenaditi.

 

My new @kypers_eyewear!

A post shared by Gerard Piqué (@3gerardpique) on

- Ranije ove sezone, kada smo već bili osam ili devet bodova prednosti ispred Real Madrida u ligi, napravio sam posebnu poruku samo za suigrače iz španjolske reprezentacije koji igraju za Real Madrid ili Barcelonu. U toj grupi samo zezamo jedni druge na razini Barca - Real. To mi je najbolje - kao mala djeca smo.

- I istina je, to je posebno zabavno meni, jer smo trenutno 15 bodova ispred Reala pa postajem dosta kreativan sa svojim odgovorima.

Direktor Rome: Da mogu birati, iz Barcelone bih uzeo Rakitića!
Direktor Rome: Da mogu birati, iz Barcelone bih uzeo Rakitića!

- Prošle sezone, kada je Real sve osvajao, osjećali su se poprilično dobro. Konstantno su pričali sr*nja, kad god ih vidim na treninzima reprezentacije.

- Svaki put kada bi pobijedili, objavljivali bi na Instagram slike iz svlačionice, bez majica, nasmiješeni, napinjući mišiće kao The Rock [Dwayne Johnson] i u opise bi stavljali #HalaMadrid uz male emotikone trofeja.

- Ove sezone, doduše, drugačije je stanje. Sve fotografije na Instagramu su im tmurne. 'Tri boda danas. Moramo nastaviti raditi jako!' Zato im šaljem poruke u grupu: 'Ajde dečki, zašto tako ozbiljno?!' I stavim jedan emotikon koji plače i jedan koji se smije.

- Čak sam smislio i posebno ime za grupu. Zove se: 'CONGRATULATIONS!' [ČESTITKE!]

Iako se osvajanje La lige čini daleko iza njih, Madriđani će se pokušati osvetiti na Camp Nou u drugom El Clasico-u ove sezone, koji će se igrati 6. svibnja, a ako nastave igrati dobro mogli bi osvojiti i Ligu prvaka treći put zaredom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba