Obavijesti

Sport

Komentari 40

Rebić debitirao za Milan: Brzo je oduševio klasnim potezima

Rebić debitirao za Milan: Brzo je oduševio klasnim potezima
1

S nekoliko sjajnih poteza kojima se oslobodio protivničkih igrača izazvao je zadovoljstvo navijača jer to su bili potezi majstora. Trener Marco Giampaolo može biti zadovoljan njegovim debijem

Očajno prvo poluvrijeme Milana kod Verone Ivana Jurića natjeralo je Marca Giampaola na promjene. Rossoneri su na koncu slavili 1-0, ali brzinu više u igri donio je Ante Rebić ulaskom odmah na početku drugog dijela.

Pokretanje videa ...

Rebić je debitirao već u prvoj utakmici nakon dolaska u Milano i odmah pokazao da će biti veliko pojačanje. Trebalo mu je desetak minuta da se adaptira, lopte su se do tada odbijale od njega, no nije mu za zamjeriti. Jednom kada je osjetio sigurnost, kada se malo opustio, pokazao je dio svoje čarolije.

S nekoliko sjajnih poteza kojima se oslobodio protivničkih igrača izazvao je zadovoljstvo navijača jer to su bili potezi majstora. Tu su se posebno istaknuli okret s igračem na leđima nakon kojeg je Milan izbio u priliku ili prodor lijepim driblingom po lijevoj strani nakon kojeg ga je Amrabat jedino mogao zaustaviti prekršajem za koji je dobio žuti karton. Odmah je oduševio crno-crveni dio publike.

Milan je, istini za volju, izgledao očajno. Verona je igrala s igračem manje od 21. minute kada je Stepinski pocrvenio i pravo je čudo što je uopće stigao do gola. Postigao ga je Piatek iz penala u 68. minuti.

Nedostaje puno toga u napadačkoj opciji Giampaolove momčadi, no čim se ustali i privikne na novo okruženje, Rebić će Milanu donijeti dimenziju više. Prodornost i vic u igri nedostajali su lijevoj strani Milana nekoliko sezona, ali sada je i to riješeno.

Rebić je, da ne zaboravi opravdati status, u 86. minuti dobio i žuti karton zbog prekršaja. No, Giampaolo može biti zadovoljan njegovim nastupom. Milan idući susret igra veliki derbi s Interom i Rebić bi morao startati od prve minute.

Pokretanje videa ...