Obavijesti

Sport

Komentari 8

Redknapp: Ako već prodajemo Luku, moramo to učiniti odmah

Redknapp: Ako već prodajemo Luku, moramo to učiniti odmah
1

Menadžer Tottenhama Harry Redknapp priznao je prvi puta da bi hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić ipak mogao biti na izlaznim vratima engleskog kluba...

VIDEO

Chelsea će navodno pojačati svoju ponudu i to na 35 milijuna funti što će predsjednika "sprusa" Levyja zasigurno dovesti u kušnju. Redknapp je ponovio da se Tottenham ne može nositi s visinom plaće koju Chelsea nudi Modriću, te je rekao da ako ga se misli prodati, da se to napravi odmah.

- Kada prijelazni rok bude završen želim vidjeti Luku u svojoj momčadi. Ali, ako mora otići onda se to mora realizirati odmah kako bi imali dovoljno vremena da dovedemo tri, četiri kvalitetna pojačanja – rekao je menadžer "spursa".

- Budimo iskreni, ili ga treba odmah prodati i dovesti pojačanja dok još ima vremena, ili ga treba zadržati, jer je on uistinu fantastičan igrač. Ne možete nigdje naći boljeg čovjeka od Luke – dodaje Redknapp.

Chelsea je navodno spreman utrostručiti Modrićevu plaću koja trenutno iznosi 40 tisuća funti s obzirom da silno žele vidjeti hrvatskog razigravača u momčadi Andrea Villas-Boasa.

- To je teška odluka zar ne? Što bi vi učinili da vam netko ponudi tri puta veću plaću? Nije mu lako. Imao je lijep prijem od navijača prošlog tjedna u domaćoj prijateljskoj utakmici protiv Athletic Bilbaa, iako mislim da bi oni shvatili njegov odlazak. Znam da svi koji vole ovaj klub govore da on mora ostati u Tottenhamu, ali ako netko dođe s takvom ponudom i prilikom da igraš u momčadi koja se može boriti za naslov u Ligi prvaka nije vam lako odlučiti. U njegovoj glavi je trenutno veliki košmar – smatra Redknapp.

Menadžer "spursa" uvjeren je da se Modrić neće prodati posljednjeg dana prijelaznog roka kao bugarski reprezentativac Dimitar Berbatov 2009. godine. Tottenham je tada inkasirao 30 milijuna funti, ali nisu imali više vremena naći adekvatnu zamjenu.

- Predsjednik to neće napraviti. Prodao je Berbatova i tada smo ostali bez pravog napadača. Neće ponoviti istu pogrešku.

- Daniel Levy želi zadržati Modrića i namjeravamo dovesti dva do tri kvalitetna pojačanja u idućih nekoliko dana. Adebayor je jedan od njih i radimo na njemu, a što se Lassane Diarre tiče i on je jedna od opcija. Predsjednik radi sve što može da nam osigura još poneko pojačanje – zaključio je Redknapp.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Futsal Dinamo obranio naslov prvaka Hrvatske! Pred više od 5000 navijača dobili Omišane
DINAMO - OLMISSUM 3-1

Futsal Dinamo obranio naslov prvaka Hrvatske! Pred više od 5000 navijača dobili Omišane

Od prve minute nije bilo upitno tko će slaviti u Draženovom domu. Jako su dobro krenuli domaći i nastavili kroz cijeli susret, a Omišanima nisu uspjeli napraviti razliku s golmanom igračem

Iza kulisa Hajdukove potrage za stručnjacima: Slaven Bilić otpao i Hrvat će biti sportski direktor!
BLIŽI SE KRAJ

Iza kulisa Hajdukove potrage za stručnjacima: Slaven Bilić otpao i Hrvat će biti sportski direktor!

Plus+ Početkom sljedećeg tjedna Hajduk bi trebao objaviti ime novog sportskog direktora, taj će čovjek imenovati i novog trenera, a tek potom kreće slaganje momčadi za sljedeću sezonu.
Gdje gledati Fury - Usik: Sve što trebate znati o meču stoljeća
SVE O BORBI

Gdje gledati Fury - Usik: Sve što trebate znati o meču stoljeća

Prema saznanjima Fury će za borbu zaraditi 105 milijuna dolara, dok će Usik zaraditi 45, ali od toga će donirati milijun i pol dolara za Ukrajinu