Obavijesti

Sport

Komentari 15

Reja: Ma nisu igrači krivi, u klubu vlada totalni 'kažin'

Reja: Ma nisu igrači krivi, u klubu vlada totalni 'kažin'
1

Imali smo seriju dobrih rezultata, sad smo upisali dva poraza i igrači su 'pali'. Ali nemojte ih osuđivati, u klubu je nered, kaže Edoardo Reja

VIDEO

Simptomatično je da se nakon poraza uvijek okupi više novinara nego nakon pobjede – rekao je umjesto pozdrava trener Hajduka Edy Reja na početku jučerašnje press konferencije, tijekom koje se osvrnuo na poraz u Karlovcu.
- Imali smo seriju dobrih rezultata, sad smo upisali dva poraza i igrači to nisu dobro primili. Pali su psihološki i sad ih treba vratiti u život, vratiti im vjeru i samopouzdanje - rekao je Reja.
Stekao se dojam kako pojedini igrači glavom nisu ni bili na utakmici u Karlovcu.
- Sve su to isti igrači kao i prije, dok su pobjeđivali, i nemojte ih osuđivati jer nisu oni krivi za sve. U ovom klubu vlada totalni kažin (nered). Nova je uprava, novi stručni stožer, novi igrači... – otvorio je dušu Reja i nastavio u istom tonu:
- Na treningu imam 35-40 igrača, pa tko može s tolikim brojem igrača raditi? To je nemoguće. Ja nisam došao u Split uživati kao turist, mada bi to u ovako lijepom gradu bilo i te kako zanimljivo. Došao sam obaviti posao. Moj zadatak je da izguramo do zimske stanke i nakon toga napravimo selekciju. Treba smanjiti broj igrača, dovesti par novih, kvalitetnih i sve to do proljeća valja posložiti i uigrati. Problemi Hajduka nisu od jučer, oni se gomilaju odavno i ja sam doveden da ih popravim. Pokušati ću napraviti što se od mene traži, a ako ne uspijem otići ću kao što sam i došao - odlučan je Reja.
Kaže i kako često probdije noć smišljajući što i kako napraviti.
- Hajduk je otvoreno gradilište a ovo godina tranzicije u kojoj se nismo odrekli ambicija i rezultat nipošto nije u drugom planu. Naš cilj je Europa, a nju možemo doseći u Kupu ili kao viceprvak u prvenstvu. Vidjet ćemo što će biti moguće ostvariti. No moj cilj nije samo ući u Europu, moj je cilj zadržati se više od 2 utakmice koliko Hajduk u pravilu odigra - dodaje Reja.
U subotu na Poljud dolazi Dinamo a utakmica bi lako mogla biti zadnja za jednog ili drugog trenera.
- To je utakmica u kojoj igrači imaju poseban naboj i ne treba ih posebno motivirati – kratko je zaključio trener Splićana, koji će u srijedu, u Kup ogledu sa Moslavinom izmijeniti i osvježiti momčad.
Priliku će dobiti i igrači koji manje igraju a nakon utakmice idemo u karantenu u Postire na otoku Braču, gdje ćemo se pripremati za ogled sa Dinamom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu

Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'Radio je svoj  posao'
NEPOTREBNA SCENA

Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'Radio je svoj posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina
VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga
SAŽETAK ISTRA - SLAVEN

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga

PULA - Nogometaši Istre 1961 pobijedili su Slaven Belupo 3-0 u Puli u utakmici 32. kola HNL-a. Puljani su poveli u šestoj minuti golom Eliasa Fileta iz penala. Emmanuel Ekong u 15. minuti zabio je možda i najbolji gol u HNL-u ove sezone nezaustavljim projektilom s barem 25 metara daljine. A za konačnih 3-0 lopta se odbila od golmana Slavena Ivana Sušaka.